Rätt person
på rätt position

På Isaksson är vi kända för högt tempo, lyhörd service och personligt engagemang. Våra tjänster är utvecklade för att säkerställa att rekryteringsprocessen blir rätt från början. Alltid med noggrann analys och uppföljning, alltid med stor hänsyn till parternas behov av integritet.

Hos oss får du snabb och effektiv hjälp med rekrytering, bemanning samt interims-tjänster med kvalificerad search av ledare och specialister. Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort. Du når också oss på telefon och via mail.

Tack för din förrågan.
Något gick fel. Var snäll och försök igen eller mejla oss.
Pratbubbla till formulär

En nyrekrytering är en långsiktig investering som kräver både kunskap och nätverk inom respektive bransch. Men en lyckad rekrytering bygger också på den mänskliga förmågan att matcha individers drivkrafter med organisationers målsättningar. Det är här det personliga engagemanget kommer in.

På Isaksson engagerar vi oss personligen i varje relation. Det är vårt signum. Vår kompetensbaserade och kvalitetssäkrade rekryterings-process är specifikt anpassad till respektive bransch och situation. Steg för steg ser vi till att det blir rätt från början. Alltid med noggrann analys och uppföljning, alltid med stor hänsyn till parternas integritet.

Vi hjälper företag och offentliga organisationer att tillsätta chefer, ledning och styrelse efter behov. Med stor respekt för parternas integritet hjälper vi till att bygga en lönsam relation, oavsett om den är långsiktig eller kortsiktig. Våra seniora rekryteringskonsulter har omfattande personliga nätverk och håller tät kontakt med ledare och nyckelkompetenser inom bygg, fastighet och teknik. Hör av er till oss för behovsanalys av den aktuella situationen, så återkommer vi med ett noga genomtänkt urval och en väg framåt.

Vänd er till oss för smidig rekrytering av:
VD, ekonomichef, försäljningschef, verksamhetschef, sektionschef, regionchef, fastighetschef, projektchef, förvaltningschef, driftchef, områdeschef, platschef, arbetschef och installationschef

Vi erbjuder allt från kartläggning av önskvärd personal till diskret headhunting av specialister och ledare. Vi kan även hjälpa er ta fram extra beslutsunderlag inför nyrekryteringar eller befordringar Detta görs genom djupintervjuer, tester, bakgrundskontroller samt fördjupad referenstagning.

Isaksson Rekrytering & Bemanning | Headhunting, search & second opinion
Isaksson Rekrytering & Bemanning | Rekrytera specialistkompetens

För oss är en specialist alltid en nyckelmedarbetare som bidrar med specifika kunskaper och kompetenser för verksamheten. Vi har sedan starten 2004 rekryterat många specialister och med tiden byggt upp ett stort nätverk av specialister, vilket tillsammans med vår långa erfarenhet hjälper oss att hitta och attrahera nya nyckelmedarbetare till våra kunder på ett professionellt och effektivt sätt. Våra rekryteringskonsulter hjälper er att identifiera nödvändiga kompetenser och kunskaper för att ni ska få hela ert behov tillgodosett vid en specialistrekrytering.

Vänd er till oss för smidig rekrytering av:

 • Fastighetsförvaltare
 • Kommersiell förvaltare
 • Drifttekniker
 • Energiingenjör
 • Fastighetstekniker
 • Kyltekniker
 • Teknisk förvaltare
 • Uthyrare
 • Fastighetsingenjör
 • Automationsingenjör
 • Servicetekniker
 • Fastighetsskötare

Isaksson har varit med oss genom en omfattande utvecklingsresa, de har hjälpt oss att tillsätta ledare och specialister på kort varsel över hela Sverige. De är bra på det de gör!"

LISELOTT WENNERSTRÖM, HR-CHEF, VICTORIAHEM

Vi är ofta i behov av väldigt specifik ledningskompetens och anlitar Isaksson för hjälp med search och headhunting. De är fantastiska på att ta fram underlag som leder till lyckade rekryteringar.

Anders Janson, Sektionschef, Afry

Vi har anlitat Isaksson vid rekryteringar till flera ledningspositioner och upplever att de verkligen kan fastighetsbranschen. De har mött upp våra behov med stort engagemang och mycket hjärta.

Erika Cederlöf, HR-chef, Stockholms Stad Fastighetskontoret

Ibland kan bemanning eller interimslösningar vara det lämpligaste beslutet vid hög arbetsbelastning, organisa-tionsförändringar eller plötsliga personalbortfall. Men det kan också vara ett smart sätt att berika organisationen med  kompetens utifrån.

Isaksson Rekrytering & Bemanning | Vi kan fastighetsbranchen

Vi har många års erfarenhet av bostadsrättsföreningar och fastighetsägare av bostäder och kommersiella lokaler. Det innebär att vi med högt tempo och stort engagemang kan möta upp era behov. Vi är rikstäckande och kan snabbt bistå med kvalificerad personal såväl kortsiktigt som långsiktigt.

Vänd er till oss ifall ni behöver hyra in personal:

 • Fastighetsförvaltare
 • Fastighetsskötare
 • Förvaltningsadministration
 • Kontorsservice
 • Fastighetstekniker
 • Drifttekniker
 • Uthyrare
 • Montörer

Att hyra in en av våra konsulter kan vara en fantastisk lösning under tiden ni rekryterar till en permanent position, vid tillfälliga behov eller projekt, samt vid situationer då det inte finns möjlighet att nyanställa personal.

Vi har ett av marknadens mest omfattande garantiprogram. Hos oss kan både kandidater och uppdragsgivare förvänta sig snabb hjälp, högt engagemang och personlig service i varje steg mot en lyckad relation.

Isaksson har en heltäckande trygghet

Är ni i behov av snickare, plåtslagare, betongare eller andra pålitliga hantverkare? Vi tillhandahåller marknadens bredaste kompetensnätverk inom bygg och anläggning. Läs mer på www.isakssonbyggbemanning.se

Sedan starten 2004 har vi genomfört tusentals lyckade rekryteringar till en mängd olika befattningar som både vi och våra kunder är stolta över. Med start hösten 2022 vill vi gärna dela med oss av vårt arbete. Här hittar ni därför ett axplock av våra senaste rekryteringar.