Ansök här

Arbetsledande fastighetsvärd till Huge Bostäder i Stockholm

Är du en kommunikativ, lyhörd och kundfokuserad person som drivs av att få arbeta med fastighetsdrift? Vill du vara en viktig del inom ett väletablerat fastighetsföretag? I rollen som arbetsledande fastighetsvärd får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!
 
Om Huge Bostäder
Huge Bostäder AB är ett kommunalägt fastighetsbolag som äger, utvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella centrum. Vi har cirka 160 anställda fördelat på fyra områdeskontor i Huddinge kommun. Vi förvaltar ca 8 000 lägenheter och sex handelscentrum i kommunen. Vi är ett fastighetsbolag som tar ett stort samhällsansvar, andas våra värderingar i vårt arbete och är måna om våra medarbetares välmående. Läs mer på www.huge.se
 
Vad kan vi på Huge bostäder erbjuda dig?
Vi kan erbjuda dig varierande arbetsuppgifter i en ansvarsfull roll där du själv planerar hur din arbetsdag ska se ut. På Huge blir du välkomnad in i en trevlig gemenskap där vi värdesätter teamkänslan. Vi satsar på ett coachande ledarskap där du som medarbetare har stora möjligheter att själv vara med och påverka. Vi erbjuder förmånliga villkor och kompetensutveckling.
 
Om tjänsten som arbetsledande fastighetsvärd
I rollen som arbetsledande fastighetsvärd arbetar du nära din personal, kunderna och tekniken. Du arbetsleder en arbetsgrupp på ca 10 fastighetsvärdar och ansvarar för det dagliga arbetet och att leda gruppen framåt. Du är förvaltarens förlängda arm i arbetet med att fortsätta utveckla våra områden.

Huvudsakliga ansvarsområden
  • Att leda och fördela gruppens arbete inom teknisk drift inom tilldelat fastighetsbestånd
  • Att coacha och stötta ditt team och medarbetare
  • Administration, fakturering och rapportering
  • Vid behov täcka upp vid frånvaro
 Är du den vi söker?
Vi söker en ledare som älskar att jobba med fastigheter och människor. Du har ett antal års erfarenhet med goda kunskaper inom teknisk drift av både bostäder och kommersiella fastigheter. Du är en skicklig kommunikatör med känsla och lyhördhet för olika människor och situationer. Du är van att skapa och följa upp rutiner och processer, och vi ser gärna att du har erfarenhet av utvecklingsarbete på tidigare arbetsplatser. 
 
Vi önskar även att du har följande:
  • Minst 5–10 års erfarenhet inom fastighetsbranschen
  • Operativ erfarenhet som arbetsledare för personal inom fastighetsdrift
  • Goda kunskaper inom värme, ventilation, kyla, styr & regler
  • Goda kunskaper inom fastighetsadministration och fastighetssystem
  • Flytande i svenska tal och skrift
  • B-körkort
Vi ser det som meriterande ifall du är utbildad inom fastighet, har goda erfarenheter av fastighetsförvaltning och har erfarenheter av leda projekt och samarbeta med UE.

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Huge Bostäder räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Huge Bostäder Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: josefin@isakssonrekrytering.se Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!
Ansök här
Titel
Arbetsledande fastighetsvärd
Stad
Huddinge
Sista ansökningsdatum
22
-
07
-
15
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet