Ansök här

Bitr Projektledare till Köksavdelningen KvalitetsBygg R AB i Stockholm

Lösningsorienterad Bitr Projektledare sökes till Köksavdelningen på KvalitetsBygg R AB i Stockholm

På uppdrag av KvalitetsBygg R AB i Stockholm söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en engagerad & lösningsorienterad Bitr Projektledare till deras Köksavdelning.

KvalitetsBygg har samarbetsavtal med välkända köksleverantörer bland annat Kvänum, HTH och Marbodal. Vidare arbetar de nära sina pålitliga underleverantörer och varje år monteras runt 150 kök.
Vi söker Dig som brinner för rollen som Projektledare när det gäller att driva ett team framåt samt vars stora intresse är att finna den perfekta lösningen till dina kunder. Är Du den vi söker?

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett ständigt växande företag där vi har många kunders förtroende i ryggen.
På KvalitetsBygg ger vi Dig möjlighet att utvecklas i din roll som Projektledare samt även på sikt ges möjlighet till nya ansvarområden.
Att vara en del av Köksavdelningen är att vara med på en resa där du förväntas vara med och påverka och utveckla affären. Vi är prestigelösa och arbetar gränsöverskridande. Vi jobbar tillsammans och hjälper varandra. Vi kännetecknas av framåtanda, stark drivkraft och god sammanhållning. Framför allt har vi kul på jobbet! Här är du en uppskattad kollega i teamet.
Köksavdelningen inom KvalitetsBygg har samarbetsavtal med välkända köksleverantörer, bland annat HTH och Marbodal. Med en årlig monteringsvolym om ca150 kök kommer bra priser och stor erfarenhet kunderna tillgodo.

På  köksavdelningen är målsättningen att ligga på ca 8–10 anställda samt därutöver arbeta med UE för respektive projekt. Som Bitr Projektledare på Köksavdelningen ansvarar du för planering och genomförande av projekt i enlighet med en projektbudget och uppställda kvalitetskrav inklusive tillhörande dokumentation. Du ansvarar för samordning av YA/UE på arbetsplatsen samt är tillståndsansvarig (Heta Arbeten) samt skyddsrondsansvarig (KMA). Du har självklart även ansvar för att upprätthålla goda samarbeten med såväl underentreprenörer som slutkund.

Dagliga förkommande arbetsuppgifter för Dig som Bitr Projektledare på Köksavdelningen:
 • Försäljning av köksombyggnader med tillhörande arbeten såsom ombyggnation av hela lägenheter och invändigt i villor. Detta inkluderar emellanåt badrum och andra invändiga arbeten (inga tillbyggnader)
 • Samordning av leveranser till arbetsplatsen.
 • Planering och genomförande av insålda projekt (Uppdragens storlek varierar mellan 10tkr – 2mkr)
 • Bygg- och avstämningsmöten med YA/UE
 • Säkerställa att egenkontroller uppfylls / genomföra kvalitetskontroll.
 • Närvara vid alt. leda och genomföra förbesiktningar
 • Följa de ekonomiska regler och riktlinjer som gäller för projektet.
 • Upprätta produktionsbudget för projektet tillsammans med Arbetschef/PL.
 • Granska/godkänna fakturor för projektet.
Kvalifikationer
Vi söker Dig vars största intresse är teknik i kombination med problemlösning och service. Vi tror att Du har 2-3 års dokumenterad erfarenhet i rollen som projektledare eller annan relevant arbetsledande befattning inom bygg, gärna mot den privata sektorn.
Du har ett naturligt driv, är strukturerad och ansvarsfull samt besitter följande övriga kvalifikationer:
 • Byggteknisk utbildning alt traditionell lärlingsutbildning
 • Erfarenhet av försäljning/ kundkontakt (t ex sälja in ett badrum eller köksombyggnad)
 • B-körkort är ett krav
Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap inom t ex:
 • Kalkylering
 • Samarbete samt beställning av UE
 • Van att arbeta med projektverktyget Byggsamordnaren
 • Köksombyggnader med tillhörande arbeten så som hela lägenheter och insida på villor, badrum samt invändiga arbeten (inga tillbyggnader)
 • Våtrumsutbildning/Certifikat
Du har passion för problemlösning och strävar efter att tillfredsställa dina kunders behov av kostnadseffektiva lösningar och högkvalitativa byggnadsarbeten. Att leda andra kommer sig naturligt för dig. Du är en lagspelare, öppen för förändringar och är inte rädd för att ta egna beslut.
För att trivas som Bitr Projektledare hos oss tror vi att Du är en nyfiken och positiv person med god initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt och externt. Tveka inte att kontakta oss om detta känns rätt för dig!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi  med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare, seniorkonsult Sophie Åhlander, sophie@isakssonrekrytering.se, 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv
Ansök här
Titel
Bitr Projektledare
Stad
Hägersten
Sista ansökningsdatum
22
-
08
-
21
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Sophie Åhlander
Tipsa någon om jobbet