Ansök här

Dörrinstallatör till Secor AB i Stockholm

Secor AB i Stockholm står inför en spännande framtid och söker nu en noggrann och ansvarsfull Dörrinstallatör. Välkommen till ett marknadsledande företag och trevlig arbetsplats där laganda och utvecklingsvilja genomsyrar hela företaget!  Är du redo för nästa steg i karriären? Vänta inte med din ansökan!   

Om företaget Secor
Secor är Daloc-koncernens rikstäckande sälj- och installationskedja för dörrar i flerbostadshus. Secor har funnits i över 25 år och har installerat hundratusentals dörrar från Daloc, vilket är en trygghet för deras kunder. Daloc-koncernen har tillverkat och utvecklat dörrar sedan 1943 och är idag Skandinaviens ledande tillverkare av säkerhetsdörrar.

Din arbetsdag
Som dörrinstallatör kommer du att ansvara för installationen av  säkerhetsdörrar hos privatpersoner i Stockholms län. Vi utgår från vårt lager i Bromma där vi lastar dagens jobb varje morgon. Därefter installerar du dörren ute hos kund enligt Dalocs montageanvisning. Du kommer att arbeta självständigt med frihet under ansvar och ha tillgång till egen servicebil.

Är du den vi söker?
Den här tjänsten passar dig som framför allt är lösningsfokuserad, självgående och ansvarsfull i de arbetsuppgifter du tar dig an. Vi söker dig som tidigare arbetat som hantverkare, montör, installatör, mekaniker eller har annan relevant arbetslivserfarenhet. Viktigt för tjänsten är att du har goda kunskaper av att använda handverktyg och en god förmåga att bedöma hur dörren skall monteras på bästa sätt.

Vi önskar även att du har följande:
  • Gymnasial utbildning inom bygg- eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-körkort
Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Secors räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Secor. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: josefin@isakssonrekrytering.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Ansök här
Titel
Dörrinstallatör
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
22
-
08
-
15
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet