Ansök här

Elektriker till Everöds Elbyrå

 
Ledigt jobb som Elektriker hos Everöds Elbyrå

Trivs du i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och du får ta stort eget ansvar? Som Serviceelektriker på Everöds Elbyrå kommer du främst att arbeta med installation och service av våra produkter. Det här jobbet är dessutom helt rätt för dig som vill ha möjlighet att avancera inom samma företag. Vänta inte med din ansökan! 

Vad går jobbet som Serviceelektriker ut på?

I den här rollen kommer du att arbeta med installation och service av laddboxar, solcellsanläggningar, värmepumpar och industriel. Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter i första hand vara att utföra elmontage, installationer och serviceärenden hos privatpersoner.

Är du rätt för rollen som Serviceelektriker?

Vi söker dig som är utbildad elektriker med erfarenhet av att ha arbetet som serviceelektriker eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Erbjudande

På Everöds Elbyrå erbjuder vi samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling – och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt. Du kommer få vara med och starta upp affärsområdet och avdelning.

Ansök idag! 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering & Bemanning AB, och Everöds Elbyrås önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekrytering & Bemanning ABs rekryteringskonsult Josefin Chapovalova via telefon: 076-000 11 97 eller e-post: josefin@isakssonrekrytering.se.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI).

Om Everöds Elbyrå

Everöds Elbyrå startades 1965 och var från början en ren installationsfirma men som under åren utvecklats till ett företag med kompetens inom elinstallationer, ventilation och värmepumpsinstallationer.
1995 övertog Magnus Lindström, Conny Nilsson Björling och Ingvar Olsson företaget. Under denna tid ökade omsättningen och vi blev en av IVT´s största återförsäljare. Vårt första IVT center öppnades 1996. Idag är vi en del av Enwell koncernen.

 
Ansök här
Titel
Serviceelektriker
Stad
Everöd
Sista ansökningsdatum
22
-
07
-
15
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet