Ansök här

Fastighetstekniker till Huge Bostäder i Stockholm

Är du serviceinriktad, har fastighetsteknisk kompetens och gillar kontakt med människor? Har du goda kunskaper kring felsökning, reparationer och service av ventilationstekniska installationer, aggregat och styrsystem? Då kan rollen som Fastighetstekniker på Huge Bostäder vara intressant för dig. I rollen möter du arbetsuppgifter som både är varierande och tekniskt utmanande. Du ansvarar för tillsyn, skötsel, reparationer och driftoptimering av de fastighetstekniska installationerna med fokus på vårt kommersiella fastighetsbestånd.

Om Huge Bostäder
Huge Bostäder AB är ett kommunalägt fastighetsbolag som äger, utvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella centrum. Vi har cirka 160 anställda fördelat på fyra områdeskontor i Huddinge kommun. Vi förvaltar ca 8 000 lägenheter och sex handelscentrum i kommunen. Vi är ett fastighetsbolag som tar ett stort samhällsansvar, andas våra värderingar i vårt arbete och är måna om våra medarbetares välmående.

Vad kan vi på Huge bostäder erbjuda dig?
Vi kan erbjuda dig varierande arbetsuppgifter i en ansvarsfull roll där du själv planerar hur din arbetsdag ska se ut. På Huge blir du välkomnad in i en trevlig gemenskap där vi värdesätter teamkänslan. Vi satsar på ett coachande ledaskap där du som medarbetare har stora möjligheter att själv vara med och påverka. Vi erbjuder förmånliga villkor och kompetensutveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
  • Service och underhåll av installationer och styrsystem för ventilation och inomhusklimat
  • Drift- och energioptimering
  • Medverka i optimerings- och förbättringsarbetet av vår övergripande fastighetsstyrning
  • Löpande underhåll, rondering, felsökning och reparationer samt mindre installationer 
  • Vara delaktig i drift- och underhållsplanering
  • Tekniskt och arbetsledande stöd till gruppen
  • Avrop och styrning av entreprenörer
     
Är du den vi söker?
Vi söker dig som har treårig teknisk gymnasiekompetens samt eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik eller utbildning/erfarenhet som av oss bedöms likvärdig. Teknisk utbildning inom styr- och reglerteknik samt ventilation eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet. Du förstår och tillämpar affärsmässiga principer och har fokus på intäkter, kostnader och avkastning. Du har ledarskapsförmågor och är en resurs för medarbetare och en kunskapsresurs för andra inom rollens ansvarsområde.

Kompetenser
Du är en engagerad person som trivs bra i samarbetet med övriga roller inom företaget. Stor vikt läggs på de personliga egenskaperna som att du är serviceinriktad, affärsmässig och är en god företagsrepresentant. Du är självgående och tar ansvar för din uppgift och strävar efter att självständigt strukturera ditt angreppssätt.

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Huge Bostäder räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Huge Bostäder Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: josefin@isakssonrekrytering.se Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdatum 24 juni 2022.

Vi ser fram emot din ansökan!
Ansök här
Titel
Fastighetstekniker
Stad
Huddinge
Sista ansökningsdatum
22
-
07
-
15
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet