Ansök här

Fastighetsvaktmästare till Ängelholmslokaler

Ängelholmslokaler söker en tekniskt intresserad fastighetsvaktmästare som brinner för service!

Är du en driven person som har känsla för service och intresse av fastigheter och teknik?  Då har vi jobbet för DIG! På uppdrag av Ängelholmlokaler söker Isaksson Rekrytering & Bemanning nu driven och engagerad fastighetsvaktmästare till Ängelholmslokaler.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en plats i ett team av kompetenta och engagerade medarbetare. Vi har en arbetskultur som präglas av högt engagemang, kundfokus, delaktighet och omtanke. Ängelholmslokaler vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökanden som kompletterar bolaget med jämställdhet och mångfald.
På Ängelholmslokaler skapar vi förutsättningar för att ha hållbara hälsosamma medarbetare.
Hos oss får du ett generöst friskvårdbidrag samt kontinuerliga hälsoundersökningar. Vi har även en sjukvårdsförsäkring som innebär tillgång till kvalificerad privatvård som komplement till den offentliga sjukvården.

Om oss  
AB Ängelholmslokaler ägs av Ängelholms kommun och förvaltar 230 000 m2 offentliga lokaler. Vår målsättning är att vi med stort kundfokus ska utveckla hållbara och innovativa lösningar, som stödjer kommunens verksamheter och att Bolaget ska ha en ledande roll i hela lokalförsörjningsprocessen.

Bolaget bildades 2012 då kommunens fastigheter överfördes från Ängelholms kommun till det då nybildade AB Ängelholmslokaler. Bolaget blev dotterbolag till AB Ängelholmshem. Koncernen är nu under ombildande och första steget är genomfört där nybildade Ängelholm Stadshus AB nu är moderbolag i koncernen.

Om tjänsten
Vi söker nu dig som är intresserad av en spännande och givande roll som fastighetsvaktmästare med både fastighetstekniska och verksamhetsnära arbetsuppgifter. Som fastighetsvaktmästare jobbar Du ute i kommunens verksamheter såsom skolor, olika boenden, bibliotek m fl. Du är vårt ansikte utåt i verksamheten.

Vardagliga arbetsuppgifter består av
  • Sköta daglig drift och underhåll av fastigheterna
  • Ronderingar av objekten
  • Ta emot, avhjälpa och följa upp felanmälningar
  •  Administration och uppföljning i fastighetssystemet Vitec
  • Mindre reparationer
  • Kontakt med och beställning av entreprenörer
  • Verksamhetstid som avser att utföra tjänster åt Ängelholms kommun i de verksamhetslokaler bolaget förvaltar (skolor, förskolor, olika boendeformer inom Hälsa och idrottsanläggningar m fl). 
Kvalifikationer
Du har gymnasiekompetens eller annan relevant yrkesutbildning samt erfarenhet av liknande befattning sedan tidigare samt goda praktiska och teoretiska kunskaper om fastigheters funktioner.

Vi söker nu dig som är intresserad av en spännande och givande roll som fastighetsvaktmästare med både fastighetstekniska och verksamhetsnära arbetsuppgifter. Vi tror att du är en lösningsorienterad person och har förmågan att se möjligheter där andra bara ser hinder. Med en stark förmåga att kommunicera samt att bygga goda relationer med andra borgar du för långsiktiga samarbeten.
 
För att bli framgångsrik i rollen som fastighetsvaktmästare är du strukturerad, driven och självgående. Du är trygg i din yrkesroll och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du har ett positivt förhållningssätt, är nyfiken och gillar att ta egna initiativ för att utveckla dig själv och verksamheten. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och din potential.

God datorvana och administrativ kompetens är ett krav. Likaså körkort och tillgång till egen bil.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Ängelholmslokaler med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.

 
Ansök här
Titel
Fastighetsvaktmästare
Stad
Ängelholm
Sista ansökningsdatum
22
-
08
-
31
Sektor
Offentlig
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Sophie Åhlander
Tipsa någon om jobbet