Ansök här

JM Entreprenad söker arbetsledare till Stockholm

JM Entreprenad i Stockholm står inför en spännande framtid och söker nu fler engagerade, ansvarsfulla och resultatinriktade arbetsledare. Tjänsten är placerad i Stockholm och du kommer tillhöra en av sex arbetschefsgrupper. Hos JM Entreprenad blir du en del av ett marknadsledande och välkänt företag tillsammans med härliga kollegor och intressanta mark- och anläggningsprojekt. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten som arbetsledare

Som arbetsledare kommer du planera, leda och följa upp med hantverkare och UE i den dagliga produktionen inom tilldelade ansvarsområden. Du ansvarar även för att arbetsmiljö och kvalitet efterlevs. Du kommer löpande att bevaka och följa upp produktionens resultat avseende exempelvis kostnader, tidsplan och logistik. Som arbetsledare hos JM Entreprenad ansvarar du även för att säkerställa efterlevnad, samsyn och enighet i din arbetsgrupp gällande JM Entreprenads visioner och mål.

I rollen ingår även att:
 
  • Planera och utföra dagligt morgonmöte
  • Skriva dagbok
  • Löpande genomföra egenkontroller
  • Säkerställa att material avropas inför varje arbetsmoment

Är du JM Entreprenads nya arbetsledare?

Nu söker vi dig som har minst två års erfarenhet av anläggningsproduktion i ledande befattning. Har du ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande men vi välkomnar också sökanden från yrkesarbetarledet med några års erfarenhet från arbetsledarrollen. Vidare ser vi gärna att du har ett strukturerat arbetssätt, god samarbetsförmåga och tydlig kommunikation. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Som person drivs du av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Du uppskattar ett högt tempo och är en närvarande ledare med god förmåga att kommunicera med olika människor på ett bra och individanpassat sätt.

Vad kan JM Entreprenad erbjuda dig?

JM Entreprenad är en arbetsgivare som är mån om sina medarbetare genom att erbjuda trygga anställningsvillkor och goda förmåner. Hos JM Entreprenad har du stora möjligheter till fortbildning och kompetensutveckling inom ditt område.

Ansök idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och JM Entreprenads önskan är att alla eventuella frågor inkl. från dig som säljer platsannonser och rekryteringstjänster går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsulter Ira Isaksson via telefon: 070-485 75 59 e-post: ira@isakssonrekrytering.se, Josefin Chapovalova via telefon: 076-000 11 97 e-post josefin@isakssonrekrytering.se eller Frida Lundqvist via telefon: 073-526 33 29 e-post frida@isakssonrekrytering.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post, ansökningar till denna tjänst sker endast via Isaksson Rekryterings hemsida.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
 
Ansök här
Titel
Arbetsledare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
22
-
07
-
20
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet