Ansök här

Kundsupport till Senergia: en ledande nordisk grossist för hållbarenergi

Kundsupport till Senergia: en ledande nordisk grossist för hållbarenergi

Vill du vara med och främja hållbar innovation samt öka andelen förnybar energi i Sverige? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Isaksson Rekrytering en kundsupport till Senergia i Stockholm. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att arbeta på ett företag och i en bransch som är i en stark tillväxtfas. Vill du vara med på Senergias resa? Välkommen med din ansökan till oss på Isaksson Rekrytering!

Solenergianläggningar, elbilsladdning och energilagring kommer snart att finnas överallt. Gillar du att leverera en hög servicenivå till professionella kunder i en framtidsbransch ska du läsa vidare. 

Vi erbjuder dig 
En nyckelroll som säljsupport i vårt ”storkundsteam” i ett snabbväxande entreprenörsdrivet företag i världens mest spännande och expansiva bransch – solenergi. Som kundsupport kommer du att vara den som ser till att kunderna får de leveranser de beställt. Du har en viktig roll att vara länken mellan kunderna, inköp, logistik och försäljningsteamet. På Senergia jobbar vi som ett team. Tillsammans tar ni utmaningen att växa företaget till helt nya nivåer. Den här resan har bara börjat.

Om tjänsten
En av våra viktigaste roller som ställer krav på ordning och reda, ett stort kundintresse och att samtidigt ha näsa för affärer.
 

 • Du får ta stort eget ansvar, du supporterar säljarna och servar kunderna. Du hanterar kundleveranser, löser problem och koordinerar internt.

 • Du jobbar primärt med våra största kunder 

 • Det är du som har koll på detaljerna och fångar bollarna innan de hamnar mellan stolarna.

 • Du supporterar säljarna, och tar inkommande samtal från både kunder, inköp och försäljning

 • Du tar emot och hanterar ordrar från kunder

 • Du har koll på och följer upp leveranser till kund

 • Du gör månatliga avstämningar och prognoser


Behöver vi säga att du kommer att bli en populär och uppskattad medarbetare

Vem söker vi för tjänsten?

 • Du har erfarenhet från liknande positioner inom kundtjänst eller säljsupport

 • Du trivs med att ha många saker i gång samtidigt och förlorar inte kontrollen

 • Du är noggrann och van att hantera data i Excel och ERP / CRM system

 • Du har en hög servicenivå, men kan också se affärsmöjligheter och merförsäljning

 • Du drivs av att ta egna initiativ och att jobba i en framåtriktad bransch och företagskultur.

 • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Både i tal och skrift


Kontaktuppgifter och ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Senergia med Isaksson Rekrytering och Bemanning. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryteringskonsult Josefin Chapovalova 076 000 11 97, josefin@isakssonrekrytering.se Observera att vi av GDPR-skäl inte kan ta emot ansökningar via mail.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI). Besök https://www.isakssonrekrytering.se för mer information

Ansök här
Titel
Kundsupport
Stad
Solna
Sista ansökningsdatum
22
-
10
-
07
Sektor
Privat
Branch
Administration / Kontor / Personal
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet