Ansök här

Mättekniker till Vita Verita i Stockholm

Är du en metodisk, detaljorienterad och kundfokuserad person som drivs av att få jobba med den senaste tekniken och att få vara en del av ett framgångsrikt team? Vill du vara en viktig del inom ett marknadsledande och väletablerat företag? I rollen som Mättekniker får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Vilka är vi?
Vita Verita AB marknadsför produkter för kritiska miljöer med fokusering på renrum, sterila miljöer, laboratorier och ESD områden. Vi har mer än 20 års praktisk erfarenhet av service, klassificeringar och valideringar av rena rum och sterila miljöer och säljer samt tillverkar även förbrukningsmaterial som; torkdukar, handskar, kläder, skoskydd, munskydd med mera. Vita Verita har egna produkter samt representerar ledande varumärken inom branschen; Kimberly Clark, Contec och Ansell, m fl.  För mer information besök https://www.vitaverita.com

Om tjänsten
I rollen som mättekniker kommer du att utföra olika typer av mätningar ute hos våra kunder. Vi utför allt från kontroll av dragskåp/dragbänkar till klassificering och totalvalidering av renrum. Kontroller utförs i sjukhusmiljö, laboratorier, läkemedelsföretag, forskningslaboratorier samt universitet och högskolor.

I tjänsten ingår till exempel följande arbetsuppgifter

  • Tidsplanering samt bokning av uppdrag i samråd med mätgruppen

  • Utföra mättjänster inom Sverige/Norden hos våra kunder

  • Skriva rapporter och dokumentera ditt arbete

  • Underhålla och tillse att instrumentparken är uppdaterad och kalibrerad


Är du Vita Veritas nya mättekniker?
Vi söker dig som är noggrann och kvalitetsmedveten samt trivs att ha dialog med kunder. Du har arbetat som ventilationstekniker eller fastighetstekniker med fördel inom läkemedelsbranschen och sjukhusmiljöer. Vi kommer att ge dig betald utbildning och inom två år blir du certifierad CTCB-tekniker.

Kvalifikationer:

  • Utbildning till ventilationstekniker, fastighetstekniker eller VVS-utbildning  

  • En till två års erfarenhet som ventilations- eller servicetekniker

  • Erfarenhet av sjukhusmiljöer eller läkemedelsbranschen

  • Goda kunskaper inom ventilation och injustering

  • Möjlighet att resa varje vecka i tjänsten med övernattning


Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Vita Veritas räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Vita Verita. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: josefin@isakssonrekrytering.se.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här
Titel
Mättekniker
Stad
Kungsängen
Sista ansökningsdatum
22
-
07
-
15
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet