Ansök här

Nu söker vi en Fastighetschef till Varbergs Bostad

Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? I så fall bör du titta närmare på denna tjänst som Fastighetschef hos Varbergs Bostad. Vi söker dig som har ett ledarskap som kännetecknas av att få andra att växa, ta ansvar och få personer att jobba tillsammans som ett team? Låter det här som en arbetsplats för dig? Välkommen med din ansökan!

Varbergs Bostad är Varbergs Kommuns största hyresvärd med 5600 lägenheter. Som en aktiv samhällsaktör är vi mitt uppe i en spännande resa och planerar att de kommande åren bygga ca 1500 nya hyresrätter i Varberg. Vår värdegrund - Mod, Ansvar och Delaktighet - är en ledstjärna för att vi tillsammans ska klara de utmaningar vi står inför.

Varbergs Bostad har omorganiserat sin förvaltningsavdelning och skapat två nya förvaltningsområden. Varje område kommer ha en ansvarig fastighetschef som kommer att ha det övergripande ansvaret för att leda och fördela arbetet inom förvaltningsområdet så att en effektiv fastighetsförvaltning uppnås.

Om tjänsten som fastighetschef
I den här rollen kommer du arbeta med att leda verksamheten både strategiskt och operativt med budget och resultatansvar för tilldelat förvaltningsområde samt sitter med i förvaltningsavdelningens ledningsgrupp. Förvaltningsavdelningen befinner sig i en spännande utvecklingsfas med huvudfokus på att optimera arbetssätt, drift och skötsel av fastigheter samt ökad lönsamhet. I detta arbete kommer du vara en viktig del. Du har ett nära samarbete med bolagets förvaltningschef, fastighetschef och förvaltare samt förvaltningsassistenter.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter

 • Personalansvar för förvaltare och förvaltningsassistent samt arbetsmiljöansvar

 • Teknisk förvaltning med ansvar för myndighetsbesiktningar och myndighetskrav

 • Fastighetsägarfrågor

 • Upprätta underhållsplaner och genomföra beslutade underhållsåtgärder

 • Hyresgästkontakter och hantera störningsärenden och avhysningar

 • Budget och prognosarbete

 • Kontakt med hyresgästförening och hyresgäster

Vem söker vi för tjänsten som fastighetschef?
Rollen som fastighetschef passar dig som har en god ledarförmåga och kommunicerar med andra på ett tydligt och enkelt sätt. Du har lätt för att knyta nya kontakter och att vårda dina existerande relationer. Då arbetet innebär omfattande kontakter med kollegor, hyresgäster, samarbetspartners samt myndigheter krävs att du har en god samarbetsförmåga. Du är van vid, och trivs med, att arbeta i en omväxlande roll och att ta egna initiativ.

Vi önskar även att du har:

 • Relevant högskoleutbildning eller annan likvärdig eftergymnasial utbildning

 • Flerårig arbetslivserfarenhet och god kännedom av förvaltning av bostäder

 • Vana av att driva strategiskt utvecklingsarbete av fastigheter

 • Erfarenhet av resultat- och budgetansvar

 • Erfarenhet av att driva projekt- och förändringsarbeten

 • Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift

 • B-körkort

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Varberg Bostads räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Varberg Bostad. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Ira Isaksson på telefonnummer: 0704857559 eller via e-post: ira@isakssonrekrytering.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här
Titel
Fastighetschef
Stad
Varberg
Sista ansökningsdatum
22
-
07
-
15
Sektor
Offentlig
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet