Ansök här

Nyproduktionschef till Parkering Malmö

Drivs du av att arbeta med hållbar stadsutveckling där hållbarhet och mobilitet är i fokus? Vill du ha en ledande roll i ett bolag som befinner sig i en spännande utvecklingsfas? Har du ett utpräglat affärstänk och erfarenhet av att leda byggprojekt? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Fram till 2050 förväntas Malmö stad växa från ca 350 000 invånare till 500 000 invånare. Många ska leva, bo, verka och förflytta sig i staden. För att tillmötesgå framtidens behov på ett hållbart sätt pågår en förtätning av Malmö stad. Som del av Malmö stad och dess intensiva tillväxt, befinner sig Parkering Malmö därför i en utvecklingsfas med flera spännande projekt på agendan. Vi har redan startat vår resa mot en vision där bolaget tar aktiv roll i hållbar stadsutveckling genom att utveckla innovativa tjänster och lösningar – med fokus på hållbar, trygg och digital parkering. Som ett led i att bygga och erbjuda hållbar parkering inom Malmö stad har vi skrivit under LFM30 (Lokal färdplan för klimat-neutral bygg- och anläggningssektor i Malmö till 2030).

Vad ska du göra?
Som nyproduktionschef hos Parkering Malmö har du en operativ projektledarroll och ett övergripande ansvar för bolagets byggnation av nya parkeringshus samt större ombyggnationer av befintliga parkeringshus. Du kommer ingå i bolagets ledningsgrupp.

Ditt ansvar omfattar huvudsakligen:

 • Personalansvar för din avdelning

 • Byggprojektledare/beställarombud

 • Upprättande och uppföljning av investeringskalkyler

 • Upphandling av entreprenader och konsulter, delaktig i juridiska processer kopplat till specifika projekt

 • Strategiskt ansvar gentemot kommun kopplat till markanvisning och stadsutveckling

Vem är du?
För att trivas och vara framgångsrik som nyproduktionschef hos oss tror vi att du är en strukturerad problemlösare med stor analytisk förmåga. Du tycker om att arbeta strategiskt och det faller sig naturligt för dig att se helheten innan du agerar. Du är en positiv, empatisk och trygg ledare med mycket god samarbetsförmåga. Du är förtroendeingivande och leder din personal med tydlighet mot uppsatta mål. Du har en stor förmåga att skapa delaktighet och engagemang hos dina medarbetare.  

Till den här rollen söker vi dig som har följande:

 • Högskoleutbildning som byggingenjör, arkitekt, fastighetsekonom eller likvärdigt

 • Minst 5 års erfarenhet i en roll med liknande arbetsuppgifter

 • Ett par års erfarenhet av att vara i en ledande roll med personalansvar

 • Erfarenhet av att arbeta med investering- och lönsamhetskalkyler, upprättande och uppföljning

 • Erfarenhet av budgetansvar för byggprojekt

 • Erfarenhet av att varar delaktig i juridiska processer kopplat till byggprojekt


Om Parkering Malmö
Parkering Malmö är ett expansivt kommunalt bolag med ca 80 medarbetare. Vårt uppdrag är att bygga och förvalta parkeringsmöjligheter inom Malmö stad. Vi erbjuder helhetslösningar för parkering i egna anläggningar och på uppdrag av andra fastighetsägare. Vi äger 9 parkeringshus och förvaltar sammanlagt över 35 000 parkeringsplatser. På Parkering Malmö arbetar vi aktivt med mångfald och ser nyttan med en blandad persongrupp, och värdesätter den kunskap och erfarenhet som detta medför. Vår gemensamma värdegrund – Kompetent, Öppen och Positiv – är kärnan för hur vi uppträder och bemöter såväl varandra som allmänheten.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Parkering Malmö med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Ira Isaksson på ira@isakssonrekrytering.se / 070-485 75 59 eller Annika Loberg annika@isakssonrekrytering.se / 073-531 75 82. Välkommen med din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).

Ansök här
Titel
Nyproduktionschef
Stad
Malmö
Sista ansökningsdatum
22
-
08
-
07
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Annika Loberg
Tipsa någon om jobbet