Ansök här

Områdes- och kundansvarig förvaltare till HSB Södertörn i Huddinge

Delar du vår passion för att skapa framtidens hållbara boenden? Vill du verka i en idéburen organisation och vara en del av ett företag som engagerar? HSB Södertörn står inför ett nytt kapitel där vi växer och utvecklas som organisation. Om du tycker att det här låter intressant kanske det är du som är vår nästa kollega. Läs vidare och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Områdes- och kundansvarig förvaltare är en spännande och dynamisk tjänst där du kommer få arbeta både med traditionell förvaltning av bostäder, försäljning och kundansvar. Du kommer att kontakt med bland annat bostadsrättsmedlemmar, hyresgäster, leverantörer, entreprenörer och myndigheter i frågor som rör förvaltning. Du agerar även bollplank till bostadsrättsföreningarna i relevanta tekniska och juridiska frågor samt frågor gällande fastighetsägaransvar. Vidare ansvarar du för att leda och samordna kundteamet kring löpande förvaltning och drift avseende fastigheter inom HSB Södertörns förvaltningsområde. Ansvaret omfattar kundteamets försäljning och leverans inom ditt aktuella område.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Operativt ansvar för kund- och förvaltarteam, bl.a. säkerställa effektiv leverans och uppföljning
 • Medverka på kundträffar och kundaktiviteter
 • Etablera och leda ett effektivt kundteam, bl.a. sätta kundplan och löpande uppföljning
 • Ansvar för samordning och samverkan mellan tjänsteleveranser
 • Ansvar för leverans och avtal i sin helhet hos kunder som tillhör aktuellt område
 • Medverka vid föreningars styrelsemöten
 • Agera rådgivare åt föreningarna i byggnadstekniska och bostadsrättsjuridiska frågor samt säkerställa att kunden uppfyller fastighetsägaransvaret
 • Utföra övergripande tillsyn och underhållstillsyn, ansvara för att myndighetsbesiktningar genomförs och att åtgärder vidtas så att myndighetskrav tillgodose
 • Revidera och optimera underhållsplaner för att sedan upprätta årliga underhållsprogram för förvaltade fastigheter
ÄR DET HÄR DU?
Till rollen som områdes- och kundansvarig förvaltare söker vi dig som är en driven och engagerad person med mycket god affärsförståelse och förmåga att motivera och samordna dina kollegor inom kundteamet. Du är en skicklig kommunikatör och kan anpassa din kommunikation till mottagaren. Du har ett starkt driv och trivs på en arbetsplats i förändring. Vidare är du en förtroendeingivande person som värderar dina affärsrelationer högt och som alltid har kunden i fokus. Gentemot dina kollegor är du social och bidrar med positiv energi.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer:
 • Utbildning från högskola eller motsvarande med inriktning mot fastighetsförvaltning, byggnads- och/eller fastighetsteknik alternativt erhållit motsvarande erfarenhet genom många års arbetslivserfarenhet
 • Minst 5 års erfarenhet som förvaltare eller motsvarande befattning/erfarenhet
 • Erfarenhet från upphandling och upprättande av avtal med kunder och entreprenörer
 • Förhandlingsvana och kunna driva förhandling vad gäller avtal/priser/utökning av tjänster
 • Van användare av databaserade system och program
 • God förmåga att uttrycka sig väl i såväl tal som skrift
 • B-körkort
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från ledande roller inom fastighetsbranschen. Vi ser det även som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med bostadsrättsföreningar.

VI ERBJUDER DIG
Vi ger dig möjlighet till ett fritt, självständigt och ansvarsfullt arbete. Vårt jämställdhets- och mångfaldsarbete är en prioriterad fråga och vi strävar alltid efter att spegla samhället i vår medarbetarkår. Hos HSB ingår du i en organisation med bred kompetens där du har goda förutsättningar till personlig utveckling såväl som tillgång till stöd inom olika specialistområden. HSB är en rikstäckande organisation där våra värderingar knyter samman hur vi förhåller oss.
Våra ledord är Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan, vilket vi sammanfattar till förkortningen ETHOS. Tillsammans ska dessa ledord bidra till stolthet över yrkesidentiteten och HSB Södertörn som organisation, men framförallt ska det visas i handling och förhållningssätt. I våra kontakter med kunder och blivande kunder ska vi förmedla en positiv inställning och ta hand om varje uppgift med engagemang och professionalism - de ska känna sig välkomna, sedda och lyssnade på.

VILL DU VETA MER?
Denna rekrytering hanteras av Isaksson Rekrytering & Bemanning. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ira Isaksson via telefon: 070-485 75 59 eller e-post: ira@isakssonrekrytering.se Urvalet av ansökningar sker löpande. Sista ansökningsdatum är 2022-09-30. Välkommen in med din ansökan!

OM HSB Södertörn
HSB Södertörn är idédrivet och medlemsägt. Vi är en av 26 regionföreningar i landet. Vi bedriver verksamhet i fyra kommuner; Huddinge, Botkyrka, Nynäshamn och Gotland. HSB Södertörn har nästan 23 000 medlemmar och vår förvaltning berör 14 300 lägenheter. Vi bygger bostäder samt erbjuder kvalificerade förvaltningstjänster i samtliga kommuner. På HSB Södertörn jobbar drygt 100 nyfikna och serviceinriktade personer
Ansök här
Titel
Områdes- och kundansvarig förvaltare
Stad
Huddinge
Sista ansökningsdatum
22
-
10
-
07
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet