Ansök här

Projektledare Landskrona Fastighetsförvaltning

Vi söker nu en driven och engagerad projektledare som vill vara en del av vårt bolag.
Som Projektledare på Landskrona fastighetsförvaltning AB (LFAB) kommer du agera ombud i större byggprojekt och anpassningar där Landskrona Stad är beställare. Du kommer att driva projekt från förstudie och detaljplanearbete till överlämnande av färdigt projekt, du ansvarar för kvalitet, ekonomi och tidplan. I denna roll är det viktigt att du är strukturerad, drivande, prestigelös och gör rätt prioriteringar.  
 
Landskrona fastighetsförvaltning är ett bolag med 24 st anställda, kulturen i bolaget karaktäriseras av högt till tak och nära till skratt. Du kommer att samarbeta och ingå i en projektgrupp med fyra projektledare och en projektchef. Du kommer att ha ett nära samarbete med LFAB´s förvaltare och tekniska specialkompetenser.

Arbetsuppgifter:
I den här rollen kommer du att driva projekt från förstudie och detaljplanearbete till överlämnande av färdigt projekt. Du har ansvarar för kvalitet, ekonomi och tidplan. Du leder och samordnar alla aktiviteter genom projektering, upphandling och byggfasen där du till slut lämnar över till vår drift och förvaltningsorganisation. I gruppen arbetar vi med allt från nybyggnation till renoveringar och verksamhetsanpassningar.

Kvalifikationer
  • Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att arbeta med projekterings-, projekt- och byggledning.
  • Du har en relevant vidareutbildning inom bygg/entreprenad/fastighet, t ex entreprenadingenjör- eller har en bakgrund från konsultktledet. Vi ser gärna att du har kunskaper inom upphandlingsområdet, entreprenadjuridik och vana att samarbeta med myndigheter.
  • Du är genuint intresserad av byggnation, fastigheter och av teknisk utveckling och har lätt för att ta ett helhetsansvar.
  • Det är viktigt att du är strukturerad och är en god kommunikatör.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan 
I den här rekryteringen samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. För mer information kring tjänsten kontaktar du Senior rekryteringskonsult, Jonas Bessing, jonas@isakssonrekrytering.se. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående. 
Ansök här
Titel
Projektledare
Stad
Landskrona
Sista ansökningsdatum
22
-
08
-
21
Sektor
Offentlig
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Jonas Bessing
Tipsa någon om jobbet