Ansök här

Projektledare till Veidekke

Veidekke Entreprenad i Lund söker nu en projektledare till deras eftermarknadsavdelning - Leverans & Service.

Arbetsuppgifter
Leverans & Service heter Veidekke Entreprenads eftermarknadsverksamhet som hanterar garanti- och eftermarknadsarbete för kommersiella fastigheter och nyproducerade bostäder.
Som projektledare leder du projekten och uppföljning av alla delar under garantitiden. Du ansvarar för att ärenden åtgärdas inom angiven tidsram samt att kommunikationen till kund sker på ett tydligt och serviceinriktat sätt. Projektledaren närvarar vid garantibesiktningar, servicebesök samt har uppföljning av ekonomi i projekten. Du blir kontaktyta mot beställare i alla frågor som rör deras nya bostads- eller kontorsfastighet.
Fokusområdena är att skapa nöjda kunder samt ett effektivt samarbetsklimat där nyckeln är involvering av alla parter i eftermarknadsskedet. Dina dagar är varierande, ena dagen kan du gå direkt från ett byggmöte med kunden till en besiktning av ett bygge för att nästa dag arbeta på kontoret med uppföljning av garantiärenden eller reklamationer. Kunderna återfinns inom både privat och offentlig sektor.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
  • Du är en utpräglad serviceperson som drivs av att skapa nöjda kunder med hjälp av ditt bemötande. Vi ser att du har erfarenhet från projektledning och gillar att vara spindeln i nätet.
  • Det är av stor vikt att du har byggteknisk kompetens och att du känner dig trygg med entreprenadsjuridiken.
  • Som person är du serviceinriktad och drivs av att skapa positiva möten som, med hjälp av ditt bemötande och lösningsorienterande tänk, ger nöjda kunder. Vidare är du pragmatisk, social, ansvarstagande. Utifrån de varierande arbetsuppgifterna är det viktigt med god planering- och samarbetsförmåga och att du är strukturerad och analytiskt lagd.
  • Du trivs med att skapa nära samarbete med kunderna, att både bygga och förvalta förtroende. Du drivs av och förstår helheter, men är medveten om att det är detaljerna som gör skillnaden.
  • Uppföljning och tydlig kommunikation är självklara verktyg för dig och att en deadline är till för att hållas.
Vi erbjuder
Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kunden och medarbetarens behov. På Veidekke arbetar vi kontinuerligt med utveckling inom strategiskt utvalda områden. Vi har en stor variation på arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar. På Veidekke erbjuder vi dessutom hög påverkansgrad, snabba beslutsvägar och frihet under ansvar.

Om Veidekke
Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger de allt från broar och bostäder till vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa bättre resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens. Vi tror att människor kan åstadkomma mer genom samarbete.

Något för dig? 
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isakssons ansvariga Rekryterare:

Emila Olsson; telefon: 070-935 00 40 eller e-post: emila@isakssonrekrytering.se.
Erica Stråhle; telefon 076- 016 95 00 eller e-post: erica@isakssonrekrytering.se

Vi tar endast emot ansökningar via denna annons/vårt rekryteringssystem.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen.
Ansök här
Titel
Projektledare
Stad
Lund
Sista ansökningsdatum
22
-
09
-
30
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Erica Stråhle
Tipsa någon om jobbet