Ansök här

Projektledare Ventilation Kvalitetsventilation R AB i Stockholm

Teknikintresserad Projektledare Ventilation till Kvalitetsventilation R AB i Stockholm

På uppdrag av Kvalitetsventilation R A i Stockholm söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en driven &, teknikintresserad Projektledare inom Ventilation.

Kvalitetsventilation, som ingår i Kvalitetsbyggsgruppen, utför alla typer av ventilationsentreprenader som ROT-arbeten och nyproduktioner.
Vi söker Dig som brinner för rollen som Projektledare när det gäller komplexa tekniska installationer och vars stora intresse är att finna rätt lösning till dina kunder. Är du den vi söker?

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett ständigt växande företag där vi har många kunders förtroende i ryggen.
Kvalitetsventilation ger Dig möjlighet att utvecklas inom din roll som Projektledare samt även på sikt möjlighet till nya ansvarområden.
Att vara del av Kvalitetsventilation är att vara med på en resa där du förväntas att vara med och påverka och utveckla affären. Vi är prestigelösa och arbetar gränsöverskridande. Vi kännetecknas av framåtanda, stark drivkraft, god sammanhållning och glädje. Vi jobbar tillsammans och hjälper varandra. Här är du en uppskattad kollega i teamet

Om tjänsten
Kvalitetsventilation utför alla typer av ventilationsentreprenader som ROT-arbeten och nyproduktioner. Vi är gärna med i ett tidigt stadie och hjälper till att ta fram ventilationslösningar för bästa resultat. Vårt fokus är nöjda kunder och täta samarbeten.
Störst fokus är idag på nyproduktion men kommer framåt även satsa ännu mer på ROT.
Vi anlitar underentreprenörer för utförandet av projekten.

Som Projektledare Ventilation ansvarar du för genomförande av entreprenader inom Ventilation. Du har även ansvar för att upprätthålla goda samarbeten med entreprenörer och slutkund.

Dagliga förkommande arbetsuppgifter för Dig som Projektledare hos Kvalitetsventilation:
 • Projektleda och administrera entreprenader
 • Upphandling av UE
 • Planera material och personalbehov i de respektive projekten
 • Medverka i byggmöten/ uppföljningsmöten
 • Kvalitetskontroll och uppföljning av egenkontroller
 • Medverka vid besiktningar samt uppföljning av besiktningsanmärkningar
 • Sätta samman drift och skötselinstruktioner
 • Överlämning till kund
Kvalifikationer
Vi söker Dig vars största intresse är teknik i kombination med problemlösning och service. Vi tror att Du har 3-5 års dokumenterad erfarenhet i rollen som projektledare inom ventilation.
Du är självgående i rollen, strukturerad och ansvarsfull och besitter följande kvalifikationer:
 
 • Ventilationsteknisk utbildning alternativt lång erfarenhet av liknande roll
 • Du har hög kunskap när det gäller Ventilationsteknik
 • Erfarenhet av samarbete samt beställning av UE
 • Ritningsläsning
 • B-körkort är ett krav

Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap inom t ex:
 • Kalkylering
 • Projektering
 • Ventilationsmontage
 • Styr och övervakning


Du har passion för tekniken och strävar efter att tillfredsställa dina kunders behov av kostnadseffektiva lösningar och högkvalitativa byggnadsarbeten. Att leda andra kommer sig naturligt hos dig.
För att trivas som Projektledare hos oss tror du att Du är en nyfiken och positiv person med god initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt och externt. Tveka inte att kontakta oss om detta känns rätt för dig!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Kvalitetsventilation R A med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare, seniorkonsult Sophie Åhlander, sophie@isakssonrekrytering.se, 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv


 
Ansök här
Titel
Projektledare Ventilation
Stad
Hägersten
Sista ansökningsdatum
22
-
08
-
21
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Sophie Åhlander
Tipsa någon om jobbet