Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Rover Grupo söker Arbetsledare Mark

Är du en person som gärna utmanar dig själv och strävar efter att utvecklas i din yrkesroll? Delar du Rover Groups stora passion med att skapa en bättre framtid genom att utveckla nya, viktiga infrastrukturkonstruktioner? Då kan det vara just dig vi letar efter! Nu finns möjligheten att få bli en del av ett framgångsrikt och globalt företag som driver viktiga infrastrukturprojekt inom väg, järnväg och hamnar. Vi söker framför allt dig som är en ansvarsfull ledare och som har arbetat med större anläggningsprojekt inom infrastruktur. Välkommen med din ansökan till oss på Isaksson Rekrytering!

Om Rover Grupo Sweden
Rover Grupo är ett ledande konstruktionsbolag och utmärker på grund av sin specialisering inom komplexa projekt i krävande men spännande arbetsmiljöer. I Sverige arbetar idag ca 40 medarbetare med placeringar i Stockholm och Kristianstad. Bolaget är verksamma inom tre dimensioner; Rover Rail, Rover Maritime och Rover Infrastructure. Rover Group anser att medarbetare som känner sig uppfyllda av sin roll utför ett bättre arbete. Därför engagerar vi oss i den professionella utvecklingen hos våra anställda, det är också viktigt för oss att karriären går att kombinera med livet utanför arbetet. Rover engagerar sig i sina anställdas utveckling så att det ska kunna förbättra sina yrkesperspektiv i linje med deras attityder och förmågor. Som företag med internationell affärsverksamhet erbjuder Rover med många möjligheter för karriärutveckling. Att arbeta utomlands är en berikande upplevelse både personligt och professionellt för vår personal, som utför banbrytande arbeten som hjälper företaget att expandera och utvecklas. Vi på Rover Group är fast beslutna om att skydda våra medarbetares hälsa och säkerhet. Antalet arbetsolycksfall i koncernen under de senaste tio åren ligger långt under branschgenomsnittet.

Om tjänsten som arbetsledare 
Som arbetsledare kommer du planera, leda och följa upp våra UE i den dagliga produktionen inom tilldelade ansvarsområden. Du ansvarar även för att arbetsmiljö och kvalitet efterlevs. Du kommer löpande att bevaka och följa upp produktionens resultat avseende exempelvis kostnader, tidsplan och logistik. Som arbetsledare hos Rover Grupo ansvarar du även för att säkerställa efterlevnad, samsyn och enighet i din arbetsgrupp gällande Rover Grupo visioner och mål.

Är du Rover Grupo´s nya arbetsledare? 
Nu söker vi dig som har minst tre års erfarenhet av anläggningsproduktion i ledande befattning. Du har erfarenhet inom VA och vägbyggnation samt har arbetat med projekt där Trafikverket varit beställare.
Har du ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande men vi välkomnar också sökanden från yrkesarbetarledet med några års erfarenhet från arbetsledarrollen. Vidare ser vi gärna att du har ett strukturerat arbetssätt, god samarbetsförmåga och tydlig kommunikation. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Som person drivs du av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Du uppskattar ett högt tempo och är en närvarande ledare med god förmåga att kommunicera med olika människor på ett bra och individanpassat sätt.

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering och Rover Groups:s önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Jonas Bessing via telefon: 0736-264750 eller e-post: jonas@isakssonrekrytering.se

Vi ser fram emot din ansökan via annonsen. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Arbetsledare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
24
-
07
-
28
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Jonas Bessing
Tipsa någon om jobbet