Ansök här

Säljare/Projektledare till Compass Fairs i Göteborg

Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett marknadsledande och väletablerat företag inom sin nisch? Compass Fairs är en arrangör och totalleverantör inom mässevenemang som efter ett händelserikt år behöver stärka upp med en kundfokuserad person till rollen som Säljare/Projektledare till sitt Bomässan team. Låter det som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan idag!

Om tjänsten
Compass Fairs ambition är att skapa norra Europas mest attraktiva arena för relationsbyggande affärer, kunskap och inspiration. Du kommer att arbeta med Bomässan och spela en viktig roll för bolagets fortsatta framgång inom detta. Nu söker vi dig som vill vara med på vår tillväxtresa och skapa lyckade mässor för både utställare och besökare.

Som Säljare/Projektledare arbetar du med försäljning av mässmontrar till nya och befintliga företagskunder. Du ansvarar du för att etablera och utveckla kundrelationer samt ansvara för hela försäljningsprocessen från första kontakt till offerthantering och avslut. Du kommer också att vägleda kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt och arbeta mot uppsatta nyckeltal och försäljningsmål. Övertid förväntas du att delta i förberedelser och driva egna projektarbeten med fler mässor i Sverige.

Som en del av vårt team kan du förvänta dig ett omväxlande arbete i en kreativ arbetsmiljö. I takt med att bolaget växer ser vi framför oss att du utvecklas inom din roll.

Vem söker vi för tjänsten som Säljare/Projektledare till Bomässan?
Vi välkomnar framför allt dig som har ett stort eget driv, är ambitiös och kundfokuserad. Som person är du tillmötesgående, professionell och tycker om att ge service till kunder. Du har god administrativ förmåga, är organiserad och duktig på att kommunicera med olika typer av människor. Då vi har stora framtidsplaner ser vi gärna att du är ambitiös med ett genuint intresse av att utvecklas inom rollen.

Vi önskar att du har följande kvalifikationer:
  • Genuin erfarenhet av B2B-Försäljning
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande yrkeserfarenhet
  • God ekonomisk förståelse
  • Goda datakunskaper och tidigare erfarenhet av att arbeta i CRM-system
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift samt har god förståelse för danska och norska
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från mäss- och/eller eventbranschen, lång erfarenhet av B2B försäljning, byggnadsteknisk utbildning och/eller B-körkort. 

Vad kan Compass Fairs erbjuda dig?
Hos oss blir du en del av ett växande skandinaviskt företag, där du får en gedigen introduktion och stor personlig utveckling. Vi tycker om att ha kul och arbeta hårt tillsammans. I den här rollen kommer du växa som säljare tillsammans med erfarna kollegor som vill att du ska lyckas.

Vi erbjuder dig en fast lön med provision utifrån dina kvalifikationer, sjukförsäkring och bra arbetstider.

Om Compass Fairs
Compass Fairs AB är en del av Compass Fairs AS som grundades 1996 i Norge. Compass Fairs är idag Skandinaviens största mässarrangör och har totalt ca 100 anställda i Skandinavien. I Sverige arrangerar Compass Fairs själva 10–18 olika evenemang årligen, där den mest kända är Bomässan.

Förutom att arrangera egna mässor i Norge, Sverige, Danmark och Tyskland, är vi en totalleverantör inom mässevenemang. Vi levererar all utrustning och tjänster för mässor, kongresser, konferenser och andra stora och små evenemang. Vi arbetar med flertalet aktörer och har ca 150 externa mässor årligen.

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och Compass Fairs önskar att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Sophie Åhlander via telefon: 072-300 08 92 eller e-post: sophie@isakssonrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Ansök här
Titel
Säljare/Projektledare
Stad
Göteborg
Sista ansökningsdatum
22
-
07
-
22
Sektor
Privat
Branch
Försäljning / Marknadsföring
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Sophie Åhlander
Tipsa någon om jobbet