Ansök här

Sektionschef till AFRY i Stockholm

AFRY i Stockholm söker nu en sektionschef som kommer att ha en central roll inom ett innovativt och marknadsledande internationellt företag. Arbetsmiljön hos AFRY kännetecknas av gott samarbete mellan de olika avdelningarna och därför söker vi dig som är affärsmässig, en riktig lagspelare och drivs av att utveckla andra samtidigt som du alltid strävar efter att fortsätta utvecklas själv.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss kommer du att vara med och utveckla innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri samtidigt som du blir en del av ett företag där medarbetarna verkligen trivs och hjälper varandra och AFRY att skapa framtidens samhälle!

Låter detta som något för dig? Läs vidare och sök jobbet som Sektionschef inom energi och fastighetsrelateradetjänster hos AFRY redan idag!

Om tjänsten som sektionschef
Som sektionschef inom Region öst kommer du att arbeta tillsammans med 19 engagerade medarbetare som är jämnt fördelade över rymliga och trivsamma kontorslokaler i Stockholm, Norrköping och Västerås. Du kommer att ansvara för att leda, utveckla och driva arbetet mot de mål som finns uppställda för sektionen och marknadsområdet energi och fastighetsrelaterade tjänster. Våra projekt är roliga, utmanande och varierande med fastighetskunder inom både den privata och offentliga sektorn

Som medarbetare hos AFRY erbjuds du möjligheten att vara med och skapa samhällen, byggnader och boenden där människor ska vistas och trivas. Hos oss kommer du att få stort inflytande över ditt eget arbete och din roll som sektionschef. Av erfarenhet tror vi att det blir bäst så. En stor fördel med att arbeta hos oss är att vi har den kompetens vi behöver i huset – som del i ett stort konsultföretag kommer du alltid ha möjligheten att arbeta smart och erbjuda kunden bred kunskap inom alla tekniska områden. Vad än ett projekt kräver kan vi lösa det tillsammans. För oss på AFRY är säkerhet, hållbarhet och ett välmående samhälle viktiga grundpelare som vi dagligen är med och bidrar till med kreativa och innovativa lösningar – som ska hålla både nu och i framtiden.

Dina arbetsuppgifter:

 • Resultatansvarig för sektionen

 • Affärsutveckling och aktiv kundbearbetning.

 • Personalansvar och rekrytering av nya medarbetare inom sektionen

 • Ansvar för sektionens administration

 • Utveckla tjänster inom det förvaltningstekniska området

 • Agera och leda dina medarbetare med AFRY:s värdeord som grund


Är du AFRY:s nya sektionschef?
För att trivas i rollen som sektionschef hos oss tror vi att du har stor social kompetens, en hög affärsmässighet och att du som person gillar utmaningar. Du är en engagerad och organiserad person som är mån om att alltid göra ditt bästa.

Vidare motiveras du av att träffa kunder, utveckla medarbetare och bidra till AFRY:s framgångar. Du är drivkraftig, tar egna initiativ och är lösningsorienterad. Du trivs med och har erfarenhet av att leda och genomföra uppdrag och projekt mot uppsatta mål.

Vidare ser vi det som nödvändigt att du har:

 • Högskoleutbildning med inriktning Energi/VVS eller annat relevant område

 • Dokumenterad ledarskapsutbildning eller motsvarande erfarenhet

 • Minst 10 års relevant arbetslivserfarenhet från bland annat entreprenadverksamhet eller fastighetsförvaltning verksamhet

 • Dokumenterad arbetslivserfarenhet av att ha personalansvar

 • Erfarenhet från den privata sektorn

 • Goda kunskaper om ABT

 • Förmågan att arbeta oförhindrat på både svenska och engelska (tal och skrift)

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från egen konsultverksamhet och/eller offentlig sektor.

Ansök idag!
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och AFRY:s önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Ira Isaksson via telefon: 070-485 75 59 eller e-post: ira@isakssonrekrytering.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
 

Ansök här
Titel
Sektionschef
Stad
Solna
Sista ansökningsdatum
22
-
07
-
15
Sektor
Privat
Branch
Ingenjörsyrken
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet