Ansök här

Servicetekniker med kylcertifikat till Mälardalen Värmepumpscenter AB

Vi söker efter en Servicetekniker med kylcertifikat till Mälardalens Värmepumpcenter!
Du erbjuds en tjänst i ett företag med ett starkt varumärke där teamkänsla och hög trivsel präglar arbetsplatsen. Efterfrågan på våra tjänster är stor och kunderna är främst privata men vi har även offentliga kunder.

MÄLARDALENS VÄRMEPUMPCENTER AB
Mälardalens Värmepumpcenter, MVC, startades för mer än 30 år sedan och genom åren byggt upp en gedigen kompetens om allt som har med vatten,värme och borrning att höra. Sedan 2013 är MVC en del av ENWELL, som är moderbolag till landets största grupp av bergenergibolag. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav. IVT:s värmepumpar finns i allt från småhus till stora kommersiella fastigheter. IVT har också Sveriges enda Svanenmärkta värmepump. MVC är medlem i Svenska Kyl- & Värmepumpföreningen. En branschorganisation som ställer höga krav på sina medlemmar, vilket ger dig som kund extra trygghet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som kyltekniker och som är redo för nya utmaningar. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär ansvar för såväl förebyggande som akut service hos våra kunder. Du kommer att ingå i ett team med våra övriga kyltekniker men du jobbar även självständigt i stor utsträckning. Som tekniker har du en spännande och fri roll där du förväntas ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och dina resultat. Hos oss får du ett utvecklande arbete med brett tekniskt innehåll och möjlighet utvecklas i tekniskt avancerade och känsliga miljöer.

KVALIFIKATIONER
Förutom kylcertifikat klass I, B-körkort ser vi gärna att du också har 1 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet från att arbeta hos privatpersoner är uppskattat då vi arbetar främst mot villakunder är det viktigt att du är social och uppskattar en god dialog med kund. Vi erbjuder dig en tjänst präglad av modern teknik och ett självständigt arbete med stor frihet. Vidare ingår du i ett team med kunniga och hjälpsamma kollegor. Bakom dig har du en större och välmående koncern som satsar på sina medarbetare.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan ansökningstiden har gått ut.

Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta direkt ansvarig rekryteringskonsult Jonas Bessing, 0736-264750 och Josefin Chapovalova, 

Välkommen med din ansökan redan idag!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier, BI.
Ansök här
Titel
Servicetekniker med kylcertifikat
Stad
Eskilstuna
Sista ansökningsdatum
22
-
07
-
15
Sektor
Privat
Branch
VVS
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet