Ansök här

Servicetekniker till vårt Stockholmskontor

På uppdrag av Mälardalens Värmepumpcenter söker Isaksson Rekrytering & Bemanning servicetekniker.
Har du en teknisk bakgrund och är en erfaren servicetekniker som trivs med varierande arbetsuppgifter och eget ansvar?
Du erbjuds en tjänst i ett bolag med starkt varumärke där teamkänsla och hög trivsel prioriteras.

VI ERBJUDER
Vi söker servicetekniker med kylcertifikat till vår verksamhet Mälardalen. Du erbjuds en tjänst i ett företag med ett starkt varumärke där teamkänsla och hög trivsel präglar arbetsplatsen. Efterfrågan på våra tjänster är stor och kunderna är främst privata men vi har även offentliga kunder.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som service/kyltekniker och som är redo för nya utmaningar. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär ansvar för såväl förebyggande som akut service hos våra kunder. Du kommer att ingå i ett team med våra övriga kyltekniker men du jobbar även självständigt i stor utsträckning. Som tekniker har du en spännande och fri roll där du förväntas ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och dina resultat. Hos oss får du ett utvecklande arbete med brett tekniskt innehåll och möjlighet utvecklas i tekniskt avancerade och känsliga miljöer.

Du utgår från hemmet och jobbar inom området Stockholm/Stockholm Syd.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kyltekniker med Gymnasiekompetens och har minst 3-5 års erfarenhet av arbete inom området. Du har giltigt kylcertifikat kategori 1, B-körkort och goda referenser från tidigare anställningar. Erfarenhet av arbete inom VVS, el eller styr- och reglerteknik är meriterande.
Som person är du serviceinriktad och förtroendeingivande, trygg i din roll som kyltekniker. Du är van att arbeta i team och att lösa uppgifter tillsammans med andra men även duktig på att driva ditt eget arbete framåt och gå i mål med dina arbetsuppgifter.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning. 
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan ansökningstiden har gått ut.
Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta direkt ansvarig rekryterare Jonas Bessing, 0736-26 47 50.
Välkommen med din ansökan redan idag!

OM ISAKSSON REKRYTERING
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier, BI.
 
Ansök här
Titel
Servicetekniker
Stad
Eskilstuna
Sista ansökningsdatum
22
-
10
-
04
Sektor
Privat
Branch
VVS
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Jonas Bessing
Tipsa någon om jobbet