Ansök här

Teknisk förvaltare till Novier i Stockholm

Novier fastighetsförvaltning söker en teknisk förvaltare till Stockholm som brinner för teknik, människor och fastigheter!
​​​​​​

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Vi arbetar med fastighetsvärdering, transaktionsrådgivning, uthyrningsrådgivning, fastighetsutveckling och fastighetsförvaltning. Vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med hunger för innovativa lösningar, lyhördhet för våra kunders affärer och stort engagemang skapar vi värde för både våra hyresgäster och våra kunders investeringar. Vi arbetar nära och är personliga och professionella.

Vi erbjuder
Hos oss på Novier kan du växa utifrån dina egna förutsättningar och mål i en miljö präglad av entreprenörskap, mod och engagemang. Vi jobbar i små lösningsorienterade team där vi hjälper varandra och våra kunder att skapa värde inom alla delar av fastighetsrådgivning.

Vi som jobbar här kommer från olika företag och branscher och arbetar tillsammans med att få alla parter i en affär att känna sig som vinnare. Med stor nyfikenhet, nyskapande idéer och vilja att lära, gör vi skillnad för våra kunder och vi trivs tillsammans. Här får du jobba med kunniga, drivna och trevliga kollegor som gör det roligt att gå till jobbet.

Arbetsuppgifter:
Vi söker nu tekniska förvaltare till våra förvaltningsuppdrag som har ett brinnande intresse för teknisk förvaltning, har goda kunskaper inom fastighetsdrift och har arbetat i en liknande roll under ett antal år med underhållsprojekt, energifrågor och upphandlingar. Du kommer att stötta den kommersiella förvaltaren i teknikfrågor och bistår även denne i arbetet med att upprätta budget, prognos och affärsplaner avseende teknik. Du kommer även att initiera, leda och upphandla tekniska utredningar och teknikprojekt i fastigheterna. Ett annat ansvarsområde är att löpande se till att gällande myndighetskrav efterlevs. Du har daglig kontakt med hyresgästerna och du har ansvar för styrning och kontroll av underentreprenörer

Erfarenhet
Du har flera års erfarenhet av att arbeta med fastighetsdrift, förvaltning, underhållsprojekt, energifrågor, upphandlingar samt kvalificerade förhandlingar. Du bör ha god förhandlingsvana och en bakgrund som högskoleingenjör eller KY-utbildning. Erfarenhet av samspelet beställare/leverantör är önskvärd.

Personliga egenskaper
Som person är du självgående, engagerad och har ett personligt driv. Du är en god administratör som är strukturerad och har lätt för att planera och organisera ditt arbete. Din roll innebär att du har många olika kontaktytor, både internt och externt, och det är därför viktigt att du har god social förmåga och lätt för att samarbeta. Du har ett affärsmässigt sinne och en hög servicekänsla och du bör även god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och goda datakunskaper. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Linköping eller Jönköping.

Kontaktuppgifter och ansökan

Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ira Isaksson 070-485 75 59. Ansökan kan endast ske via vår hemsida ej via mail. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Isaksson Rekrytering, du kommer anställas direkt hos Novier.

Ansök här
Titel
Teknisk förvaltare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
22
-
07
-
18
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet