Ansök här

Teknisk Säljare ventilation till Komfovent AB i Malmö

Vi söker en relationsorienterad teknisk säljare inom ventilation till Komfovent AB i Malmö
Har du erfarenhet av ventilationsbranschen och vet hur tekniken fungerar? Eller har du kanske erfarenhet av försäljning samt kunskap om ventilationsteknik? Då kan du vara den vi söker! Den här rollen passar dig som vill ha ett fritt och utmanade arbete och kombinera din säljkompetens med dina kunskaper inom ventilationsteknik. Du kommer att arbeta under ett starkt varumärke och med ett konkurrenskraftigt erbjudande. Komfovent befinner sig i en positiv spiral vars uppdrag är att öka företagets marknadsandelar.

Om Komfovent
Komfovent AB är ett säljbolag i Sverige vars moderbolag tillverkar ventilationsprodukter med tonvikt på ventilationsaggregat i Vilnius, Litauen. Vi har funnits på marknaden i Sverige i över 15 år och genom eget säljbolag i 6 år. Vi har ett brett utbud av ventilationsaggregat anpassade till små lägenheter, villor, stora kontor, anläggningar och industri. Vi utvecklas ständigt och vårt senaste aggregathölje är ett av de bättre på marknaden. Vi är en organisation på 9 personer fördelat över Göteborg, Malmö och Växjö, där fokus ligger på våra kunder och att ge dem marknadens bästa support.

Om tjänsten
I den här rollen blir du blir en viktig medarbetare på Malmökontoret. Tillsammans med kollega arbetar ni för att ge marknadens bästa service till befintliga och nya kunder, där ni bearbetar både entreprenörer, installatörer, byggare och grossister. Ni sätter upp försäljningsmål och arbetar för att uppnå dem. Genom bland annat kundbesök och mässor är du med och bidrar till företagets försäljning. Säljprocessen bygger på långsiktiga relationer och du kommer återkommande att besöka fabriken i Vilnius och huvudkontoret i Göteborg tillsammans med både kunder och kollegor från andra regioner. Du rapporterar direkt till regionchefen.

Vem är du?
Komfovent lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din inställning. För att trivas och lyckas i rollen som säljare hos Komfovent är det viktigt att du både kan arbeta självständigt och tillsammans med kollegor. Du brinner för försäljning och är bra på att sätta mål och se till så att de uppfylls.

Kvalifikationer

  • För att lyckas ser vi att du arbetat med ventilationsaggregat eller närliggande branscher i något eller några år.
  • Du är duktig på den tekniska biten inom ventilation.
  • Du trivs med och är van vid att arbeta med människor.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet inom försäljning, eller att du är redo att ta steget över till försäljning.
  • Du är service-minded, noggrann och entusiastisk.
  • Du behärskar teknisk svenska och engelska i både tal och skrift då koncernspråket är engelska.
  • B-körkort är ett krav.


Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Komfovent AB med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Frida Lundqvist på 073-526 33 29, eller via mail frida@isakssonrekrytering.se.
Välkommen med din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).

Ansök här
Titel
Teknisk Säljare
Stad
Malmö
Sista ansökningsdatum
22
-
10
-
26
Sektor
Privat
Branch
Försäljning / Marknadsföring
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Frida Lundqvist
Tipsa någon om jobbet