Ansök här

Tjänsteutvecklare och Besiktningsspecialist till Gar-Bo i Stockholm

Är du en engagerad person med ett stort intresse för besiktningsfrågor inom byggbranschen? Är du nyfiken och vill bidra till en positiv utveckling inom området? I rollen som Tjänsteutvecklare och Besiktningsspecialist får du chansen att göra just det och samtidigt vara med på en spännande tillväxtresa. Välkommen med din ansökan redan idag.

Om Gar-Bo
Gar-Bo är Sveriges ledande försäkringsbolag inom byggbranschen. De erbjuder en rad försäkrings- och garantilösningar som skapar säkrare byggprocesser och tryggare bostäder. Gar-Bo grundades 1989 och har idag ett 40-tal anställda på huvudkontoret i Stockholm med en vision om att alla ska kunna bygga, bo och leva tryggt. Både nu och i framtiden.

Varje dag har Gar-Bo förmånen att få bidra med kunskap, goda råd och trygghet i byggprojekt. De har en tydlig tillväxtagenda för de kommande åren och söker nu en Tjänsteutvecklare och Besiktningsspecialist till kontoret i Stockholm.

Hur kommer en arbetsdag att se ut?
I rollen som Tjänsteutvecklare och Besiktningsspecialist kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen bestå av att vara teknisk sakkunnig i besiktningsfrågor och att leda och driva utvecklingen av besiktningsverktyg och datainsamling.

I tjänsten ingår till exempel:
 • Nära samarbete med KAM Partnernätverk
 • Framtagning, utveckling och lansering av digitalt besiktningsverktyg
 • Att agera sakkunnig i besiktnings- och KA-frågor
 • Vara navet för inkommande och utgående kunskap och faktainsamling
 • Att i projekt representera besiktnings- och KA-expertis
Vem söker vi för tjänsten?
Till rollen som Tjänsteutvecklare och Besiktningsspecialist söker vi dig som är en driven och resultatorienterad person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att bli en viktig medlem i teamet. Den här tjänsten passar dig som har en god samarbets- och kommunikationsförmåga och som är detaljorienterad och lösningsfokuserad i de arbetsuppgifter du tar dig an. Då Gar-Bo ständigt utvärderar och utvecklar sina processer och arbetssätt är det viktigt att du är förändringsbenägen och kan reagera snabbt på förändrade krav och situationer.

Vi önskar även att du:
 • Har erfarenhet från besiktningsarbete och av att driva projekt
 • Har byggtekniksutbildning eller motsvarande bakgrund
 • Är utbildad besiktningsman/KA
 • Har grundläggande kunskaper inom entreprenadjuridik
 • Är ansvarstagande och har lätt för att arbeta självständigt
 • Har god juridisk kännedom om de olika entreprenadformerna ABT06 och AB04
Intresserad?
Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och räknar med att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Zethraeus på telefonnummer: 073-310 36 08 eller via e-post: peter.z@isakssonrekrytering.se eller Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: josefin@isakssonrekrytering.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Ansök här
Titel
Tjänsteutvecklare och Besiktningsspecialist
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
22
-
07
-
15
Sektor
Privat
Branch
Bank / Finans / Försäkring
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet