Close
ISAKSSONS kontor

Personuppgifter

Här hittar du information om villkoren för dig som registrerar dig i vår kandidatbank.

Isaksson Rekrytering och om hur vi använder dina uppgifter.

Det här ingår i din registrering:

 • Eget konto i vår kandidatbank som du kan uppdatera när du vill
 • Fri tillgång att söka alla lediga jobb hos Isaksson Rekrytering.
 • Snabbare ansökningsprocess. Ansökningsuppgifter sparas så du kan återanvända
 • nästa gång du söker jobb
 • Garanti att din ansökan hanteras fördomsfritt och enligt gällande lagstiftning
 • Automatisk matchning till passande jobb enligt din registrerade profil
 • Fullt sökbar av Isaksson Rekryterings rekryterare med möjlighet att bli personligt kontaktad om relevanta jobberbjudande

Så här fungerar din registrering i vår kandidatbank – om ditt konto

 • Det är helt kostnadsfritt att registrera sig och vara registrerad hos Isaksson Rekrytering. Din ansökan aktiveras genom att du registrerar dina kontaktuppgifter, accepterar villkoren samt aktiverar ditt konto.
 • Din registrering är kopplad till din e-postadress. E-postadressen är ditt användarnamn och fungerar som identifikation för ditt medlemskap. Fler än en användare kan inte ha samma e-postadress.
 • När du söker ett jobb för första gången, eller registrerar dig hos Isaksson Rekrytering kan du enkelt välja lösenord och skapa ditt eget konto. Kontot kan endast hanteras av dig och av de anställda hos Isaksson Rekrytering som givits rättigheter att administrera användarkonton. Den som har tillgång till e-postadressen och lösenordet har möjlighet att uppdatera, ändra eller ta bort användarkontot. Hantera därför ditt lösenord som en säkerhetshandling som endast du själv har åtkomst till.
 • Det är i första hand du som registrerad som ansvarar för att hålla dina uppgifter uppdaterade och korrekta. Detta gäller uppgifter som namn, adress, mobilnummer och e-postadress men även ditt CV, kunskaper och erfarenheter. Har du korrekta och uppdaterade uppgifter så är det lättare för oss att matcha dig till rätt jobb. Som alternativ till att du uppdaterar dina uppgifter kan du meddela oss per e-post till, info@isakssonrekrytering.se så uppdaterar vi din information åt dig.
 • Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap. Det gör du genom att logga in på isakssonrekrytering.se eller skicka e-post till oss på info@isakssonrekrytering.se och meddela att du vill radera din registrerade information/profil.
 • Har du inte uppdaterat ditt konto inom fem (5) år från registrering kommer ditt konto automatiskt raderas. Vi kommer att påminna dig kort innan dessa fem (5) år har passerat så du får chansen att uppdatera och behålla ditt konto så du finns kvar som i Isaksson Rekryterings kandidatbank

Vid ansökan till ett ledigt jobb

 • Ansökan till en utannonserat ledigt jobb hanteras av Isaksson Rekrytering i syfte att hitta den bäst lämpade sökande till jobbet samt för aktiviteter i anslutning till denna process. Vi arbetar med fördomsfri rekrytering och i en rekryteringsprocess kommer vi att använda oss av den information som du registrerat och som är väsentliga för det specifika jobbet.
 • Ansökningsinformation som du lämnar när du söker en tjänst kan komma att matchas mot andra lediga jobb, vilket innebär att du kan kontaktas gällande andra jobb än det du sökt. Vi kontaktar dig då via e-post, telefon eller andra digitala och sociala media kanaler.
 • Observera att om du raderar ditt konto och samtidigt har ansökt till ett ledigt jobb så raderas även din ansökan och du finns inte längre med som sökande till det här jobbet.

 

Tester och testresultat

 • Som ett led i vår rekryteringsprocess till ett jobb kommer du eventuellt att få genomföra arbetspsykologiska screeningtester utifrån det rekryterande företagets kompetensprofil. Testresultat tillsammans med din ansökan är viktiga delar av det underlag vi använder för att objektivt matcha dig till rätt jobb.
 • Dina testresultat skyddas från obehöriga och endast Isaksson Rekryterings personal som arbetar med tillsättning av lediga jobb har tillgång till resultatet. Testresultaten kan även komma att delges Isaksson Rekryterings kundföretag vid ett specifikt rekryterings- eller bemanningsuppdrag som du sökt till. Testresultatet makuleras med automatik efter det att ett specifikt uppdrag avslutats. Dina testresultat hos testleverantören är skyddade för otillbörlig åtkomst enligt gällande Person- och Dataskyddslagstiftning.

Utskick till dig som är registrerad i vår kandidatbank

 • Som registrerad hos Isaksson Rekrytering får du löpande karriärtips, jobberbjudanden och nyheter skickade till dig. Vi skickar information och inspiration via e-postutskick och kan även kontakta dig per telefon. Du kan under din egen profil välja att avregistrera dig för utskick per e-post.
 • För att ge dig ett så relevant information som möjligt kan Isaksson Rekrytering komma att analysera dina registrerade uppgifter och information om vilka jobb du sökt för att använda som underlag till bättre service och personliga erbjudanden.

Ändringar i villkor för dig som är registrerad

 • Isaksson Rekrytering förbehåller sig rätten att göra ändringar i de villkor som nämns ovan. Väsentliga ändringar i villkoren förmedlas digitalt och den senaste versionen läggs ut på www.isakssonrekrytering.se