Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Gruppchef fastighetsdrift till Retta i Malmö

Till Retta i Malmö söker vi nu en ledare som älskar att jobba med fastigheter, teknik, människor och service. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi erbjuder
Hos oss kommer du att möta intressanta och nöjda kunder, en mix av teknisk komplexitet samt nyfikna och kunniga kollegor som gillar att jobba tillsammans. Vi jobbar med ständig utveckling av vår personal och det finns stora möjligheter till kompetensutveckling.
Vår inriktning är kommersiella fastigheter, där vi verkar inom affärsområdena fastighetsdrift, teknisk och ekonomisk förvaltning samt Asset Management. Våra kunder väljer oss utifrån kvalitet, förtroende och långsiktighet i relationer. Vi jobbar likt en fastighetsägare i våra uppdrag och tillämpar inte tilläggsfakturering i någon större omfattning.

Om tjänsten
I rollen som gruppchef jobbar du nära din personal, kunderna och tekniken. Du arbetsleder ditt team, som består av fastighetsskötare och fastighetstekniker, och ansvarar för att leverera fastighetsdrift enligt kundavtal. Tillsammans med ditt team tar ni fram och arbetar efter skötselplaner och  underhållsplaner för varje enskild fastighet för att uppnå bästa möjliga resultat. Du kommer arbeta med både kommersiella fastigheter, lager/logistik och handelsplatser samt några enstaka bostadsfastigheter, och utgå från vårt kontor i Malmö-Bulltofta. Ditt arbetsområden är i Skåne med koncentration i Malmö, Helsingborg, Lund mm. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Personalansvar och arbetsledning för upp till åtta medarbetare
 • Lönesättning och medarbetarsamtal
 • Kundansvar och leveransansvar (löpande avrapportering hos kund m.m.)
 • Ansvar för arbetsfördelning och planering
 • Delaktig i rekrytering till gruppen vid behov
 • Administration, fakturering och rapportering
 • Kompetensutveckling av personal
 • Arbeta som tekniker vid behov på grund av frånvaro

Vem söker vi?
Vi söker en ledare som älskar att jobba med fastigheter och människor. Du har relevant erfarenhet från fastighetsbranschen framför allt från bostadsfastigheter. Du har ett starkt intresse för människor, service och teknik. Du är en skicklig kommunikatör med känsla och lyhördhet för olika människor och situationer. Du är en operativ ledare som vill jobba nära verkligheten, kunden och tekniken.

Vi önskar även att du har följande kvalifikationer:
 • Minst 5 års erfarenhet av att arbeta som drifttekniker
 • Minst 2 års erfarenhet av arbetsledaransvar
 • Tidigare erfarenhet av att jobba med kommersiella fastigheter
 • Kunskaper inom fastighetstekniska system och felsökning, t.ex. Klimat
 • Goda kunskaper inom fastighetsdrift (ventilation, värme, kyla, sanitet, styr & regler, sprinkler och brandlarm)
 • Goda kunskaper inom SBA
 • Goda kunskaper i Officepaketet och att arbeta i ärendehanteringssystem såsom Mobigo eller likvärdiga system
 • Goda kunskaper i engelska
 • B-körkort är ett krav
Vi ser det som meriterande om du har fastighetsteknisk utbildning eller förvaltarutbildning. Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av personalansvar, kunskaper i energirapporteringssystem och faktureringssystem.

Retta AB
Retta AB grundades 2007 och var först på den svenska marknaden med att leverera fastighetsförvaltning med öppenhet och flexibilitet. Idag är vi en del av den nordiska fastighetskoncernen Retta och erbjuder våra kunder tjänster inom Asset Management, ekonomisk, kommersiell och teknisk förvaltning samt fastighetsdrift. Vi har ett stort fokus på hållbarhet och är en flexibel, pålitlig och nära partner för fastighetsägare i de nordiska länderna. Vi finns idag på ett 40-tal orter i Sverige och Finland. Några av våra kunder är Cavendo Mileway, Schroders, Genesta, Stadsrum, Nyfosa, Alecta, Savills, K-fastigheter mfl. Läs mer om oss på www.rettasverige.se

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Retta med Isaksson Rekrytering. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult, Josefin Chapovalova, via josefin@isakssonrekrytering.se eller 076-000 11 97. Vi behandlar ansökningar löpande så sök nu. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg och teknik. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). Besök https://www.isakssonrekrytering.se för mer information.
Ansök här
Titel
Gruppchef
Stad
Malmö
Sista ansökningsdatum
24
-
04
-
04
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet