Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

KFS AB söker projektledare till Stockholm eller Gävle

Vad erbjuder KFS dig?
Du får förmånen att arbeta med unika kulturhistoriska fastigheter, några av dem är stadens äldsta och finaste byggnader. Dina kommande kollegor har gedigen kompetens i att renovera gamla byggnader och ett stort engagemang för sitt arbete. De känner att de gör och har ett mycket meningsfullt arbete med att bevara vårt kulturarv.

Jobbet präglas av samarbete med kollegorna, ett stort erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling via kurser och internutbildningar.

Din arbetsplats kan antingen vara på vårt vackra nyrenoverade kontor i centrala Stockholm alternativt i Gävle.

Hur är arbetet som projektledare här?
Hos KFS arbetar vi som konsulter åt våra ägare, och även åt andra kunder. Det kan vara som projekt-, projekterings-, eller byggledare. Det är mest ROT-projekt i kyrkor och församlingshus men det förekommer även nyproduktion av både kyrkor och större bostadsexploateringsprojekt.
Vid våra större projekt är vi flera som arbetar tillsammans i olika roller.

Som projektledare ansvarar du för hela processen från förstudie till slutbesiktning under ledning av projektchefen. I ansvaret ligger kundrelationer, teknik, tid, lagkrav, miljö, energi och ekonomi.  Du ansöker om bygglov och tillstånd enligt kulturmiljölagar samt om kyrkoantikvarisk ersättning. Vi är en liten organisation och du ansvarar själv för projektens administration som fakturering, Af-delar, kontrakt och protokollskrivande.

Du upphandlar mestadels samverkansentreprenader och konsulter för generalkonsultuppdrag. I rollen ingår även att föredra dina projekt för våra uppdragsgivare, kyrkopolitiker.
 
Vem är du?
För att trivas och bli framgångsrik i jobbet har du en bred erfarenhet i rollen som projektledare för ROT-projekt och kanske även i nyproduktionsprojekt. Du har också erfarenhet som projekteringsledare eller som byggledare. I din kunskapsbank har du goda kunskaper i upphandling, entreprenadjuridik (AB 04) samt byggteknik.

Du har en eftergymnasial ingenjörsutbildning inom bygg eller fastighet alternativt civilingenjör och du har B-körkort.

Som person är du strukturerad och planerar både för kort och lång sikt. Du är också intresserad av att lära nytt och att kommunicera med andra. Du har förmåga att uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt och anpassar kommunikationen till både situationen och dem du kommunicerar med.

Är du intresserad?
Skicka din ansökan så snart som möjligt! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsterna så fort vi hittat rätt personer.
För att hantera dina uppgifter enligt GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-post.

I denna rekrytering samarbetar KFS AB med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annika Loberg via annika@isakssonrekrytering.se eller 073- 531 75 82.

Varmt välkommen med din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Projektledare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
04
-
20
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Annika Loberg
Tipsa någon om jobbet