Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

KMA-ansvarig till Nuvia Väröbacka

Nuvia Nordic AB har idag uppdrag på samtliga kärntekniska anläggningar i Sverige. Vi bistår våra kunder med kvalificerad personal under deras årliga revisionsavställningar men även under drift och avveckling. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet.

Nuvia söker nu en KMA-ansvarig till ett mycket stort, intressant och spännande miljöprojekt - rivningen av Ringhals 1 och 2. I rollen behövs en person som är både strategisk och operativ, och som är redo att ta ett stort ansvar. Låt oss tillsammans ta nästa steg mot en hållbar och säker energiframtid!

Ditt uppdrag
Som KMA-ansvarig är du operativt ansvarig förleda arbetet inom arbetsmiljö och kvalité. Det är ett självständigt jobb och avgörande i rollen är att både säkerställa samt förbättra våra höga standarder inom kvalitét, miljö och arbetsmiljö.

Du kommer att ge stöd och utbildning till kollegor inom systematiskt arbetsmiljöarbete och kvalitets och miljöfrågor. Du sköter rapportering, gör riskanalyser, utredningar, och förebyggande arbete. Det ingår även att bygga nya samt utveckla befintliga arbetsmiljörutiner och förbättra befintliga processer och ledningssystem.  Vi jobbar med ISO 45001, och även ISO 14001 och 9001. Rollen innebär att du kommer ha många kontakter både internt och externt.

Din arbetsplats är på Ringhals och du rapporterar direkt till projektchefen. Tjänsten är säkerhetsklassad.

Vem är du?
Du har erfarenhet som arbetsmiljöingenjör eller KMA då du jobbat både operativt och strategiskt. Du har erfarenhet av att göra riskanalyser och utredningar samt att bygga arbetsmiljöprocesser. Du har god kännedom om ISO 45001 och arbetsmiljölagstiftningen. Har du också kunskaper om och jobbat med ISO 14001 och 9001 är det meriterande. Du är också van att utbilda.  Du behöver kunna kommunicera muntligt och skriftligt både på svenska och engelska. Din erfarenhet kan vara från branscherna energi, bygg, tung industri eller liknande.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Du har god administrativ förmåga och är strukturerad. Du är tydlig och i din kommunikation samt ser helheten i verksamheten och varje enskilt projekt.  Du är van att jobba med eget ansvar och ser vad som behöver göras. Du har förmågan att ifrågasätta men samtidigt vara ödmjuk, ett konsultativt förhållningssätt och en god samarbetsförmåga.

 Vi önskar att du har en högskoleexamen inom naturvetenskap med inriktning kvalité och utbildning inom arbetsmiljö.

Kontaktuppgifter och ansökan
I detta rekryteringsuppdrag samarbetar Nuvia med Isaksson Rekrytering. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta senior rekryteringskonsult Annika Loberg, 073 - 048 85 50 eller senior rekryteringskonsult Ira Isaksson på 070 – 485 75 59. Välkommen med din ansökan på vår hemsida redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.Varmt välkommen med din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg och teknik. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
KMA ansvarig
Stad
Väröbacka
Sista ansökningsdatum
24
-
07
-
02
Sektor
Privat
Branch
Annat
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Annika Loberg
Tipsa någon om jobbet