Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Accounting Officer till Eiffage Infra-Nordic i Göteborg

Ta steget till en spännande framtid – Bli Accounting Officer hos Eiffage Infra-Nordic!
Är du skicklig inom bokföring och redovisning? Förstår du de svenska regelverken in- och utantill och kan du vara ett pålitligt bollplank för internationella frågor? Om ja, då kan du vara den Accounting Officer vi söker. Hos oss får du inte bara möjlighet att påverka framtidens infrastruktur, utan du blir även en viktig nyckelspelare i vår spännande expansion i Sverige. Låter detta som din nästa utmaning? Tveka inte! Vi ser fram emot att få ta del av din potential. Skicka in din ansökan redan idag!

Om Eiffage Infra-Nordic
Eiffage Infra-Nordic verkar idag framförallt inom anläggning, infra och spår i Norden, och nådde en omsättning om 126 MSEK för 2022, 65 MSEK för 2021. Vår orderingång har varit lyckosam och vi fortsätter vår expansion. Företaget är etablerat i Helsingborg, Göteborg och Stockholm. Vi är en del av Eiffage-Infra-Bau, med säte i Düsseldorf, som ingår i Eiffage Group med säte i Paris. Eiffage och dess dotterbolag har mer än 150 års erfarenhet av konstruktion i Tyskland, Europa och Asien. VI designar och bygger, vi driver infrastruktur. Vi kombinerar följande företag i vår koncern; Eiffage Infra-Hochbau, Eiffage Infra-Lärmschutz, Eiffage Infra-Nordwest, Eiffage Infra-Ost, Eiffage Infra-OWL, Eiffage Infra-Rail, Eiffage Infra-Süd, Eiffage Infra-Südwest, Eiffage Infra-Vortiebstechnik, Herbosch Kiere och Eiffage Infra-West. Våra specialister täcker alla byggområden. År 2022 genererade Eiffage Infra-Bau´s 3700 anställda en total produktion på 1,04 Mrd EUR. Eiffage Infra-Bau ingår i divisionen Eiffage Infrastructures inom franska Eiffage-koncernen (omsättning: 18, 8 Mrd EUR, 73 500 anställda).

Ditt uppdrag som Accounting Officer
Som vår Accounting Officer blir du en nyckelspelare i vårt team, ansvarig för löpande bokföring och redovisning samt för att hantera kund- och leverantörsreskontra. Men din roll går utöver de traditionella uppgifterna. Du kommer att vara en central del i vår organisatoriska utveckling och uppbyggnad, där du i nära samarbete med vår Commercial Manager utformar och implementerar processer, strategier och rutiner. Allt detta för att stödja vår tillväxt och möta de förväntningar och krav som ställs på oss genom att vara en del av en europeisk koncern.
Vi letar efter någon som är både hands-on och strategiskt tänkande, och som inte drar sig för att ta initiativ och hugga i. Det är en spännande, dynamisk roll med stora möjligheter att påverka och formge vår ekonomiska framtid. Tjänsten är på heltid och du utgår från kontoret i Göteborg.

Urval av arbetsuppgifter:
 • Hantera daglig bokföring och redovisning
 • Löpande registrering av kund- och leverantörsreskontra
 • Överse och hantera avstämningar av konton
 • Definiera och implementera nya processer och strategier
 • Bokslutsarbete
 • Förbereda och presentera finansiella rapporter till ledningen
 • Förbereda, granska och skicka in momsdeklarationer och andra skatterelaterade dokument
 • Samverka med andra avdelningar för att säkerställa korrekt finansiell information
 • Kontakt med projekten i fakturerings- och betalningsfrågor
 • Stödja budet och prognosarbete
Är du den vi söker för tjänsten?
Vi söker dig som är både pålitlig och resultatorienterad, och som trivs i en roll där både detaljfokus och stora strategiska drag är viktiga. Du har en stark känsla för teamarbete, stöttar gärna dina kollegor och ser samarbete som nyckeln till framgång. Du planerar, strukturerar och prioriterar dina arbetsuppgifter för att säkerställa hög kvalitet i alla finansiella rapporter och analyser.

Vi önskar att du har följande erfarenheter och kvalifikationer:
 • Relevant högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande.
 • Erfarenhet av bokföring och redovisning, gärna från liknande verksamheter.
 • Du har en förmåga att fokusera på detaljer utan att förlora helhetsbilden. Goda kunskaper i relevanta bokföringssystem, meriterande om kunskaper i SAP
 • Mycket goda kunskaper i excel
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Koncernspråk är engelska
 • Erfarenhet av internationell redovisning, IFRS, och valutahantering är meriterande.

Kontaktuppgifter och ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag, då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår ansvariga rekryteringskonsult, Svetlana Fedorova, på 073-533 29 05. Observera att ansökan endast kan ske via vår hemsida och inte via e-post. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Isaksson Rekrytering men du kommer att bli direktanställd hos Eiffage Infra-Nordic. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdatum är 31/10/2023.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, infrastruktur, teknik och förnybar energi Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI). https://www.isakssonrekrytering.se

Välkommen med din ansökan via länken!
Ansök här
Titel
Accounting Officer
Stad
Göteborg
Sista ansökningsdatum
23
-
10
-
31
Sektor
Privat
Branch
Ekonomi / Redovisning
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Svetlana Fedorova
Tipsa någon om jobbet
Liknande aktiva annonser
No items found.