Personligt engagemang
sedan 2004

Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett familjeföretag som står för service, personligt engagemang och högt tempo. Vi har vuxit med våra kunder och är idag en av Sveriges största rekryteringskonsulter inom bygg, fastighet, anläggning, teknik, infrastruktur, offentlig förvaltning, energi och miljö.

Vi är auktoriserade som bemanningsföretag hos Almega Svenskt Näringsliv samt medlem hos Byggföretagen.

Byggföretagen Branschförening - IsakssonAuktoriserat bemanningsföretag - IsakssonIsaksson Rekrytering - UC kredit trovärdighet

Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett familjeföretag som står för service, personligt engagemang och högt tempo. Vi har vuxit med våra kunder och är idag en av Sveriges största rekryteringskonsulter inom bygg, fastighet, teknik, infrastruktur, offentlig förvaltning, energi och miljö.

Vi är auktoriserade som bemanningsföretag hos Almega Svenskt Näringsliv samt medlem hos Byggföretagen.

Rikstäckande service

Med bas i Stockholm, Göteborg och Malmö erbjuder vi rikstäckande rekryterings-, interims-, konsult- och bemanningstjänster. Vi erbjuder även kvalificerade HR-tjänster så som search, leg. Psykolog, personlighetstester, analysverktyg, bakgrundskontroller, second opinion och riktad platsannonsering.

Trygghetspolicy

Leveransgaranti

Vi levererar alltid ett antal enligt kravprofilen kvalificerade kandidater.

Sekretessgaranti

100% diskretion och respekt för kandidatens och uppdragsgivarens önskemål.

Flexibilitetsgaranti

Full frihet att ändra förutsättningar eller villkor i samtliga rekryteringsuppdrag utan kostnad.

Rekryteringsgaranti

Om den rekryterade personen slutar inom 6 månader står vi för eventuell nyrekrytering kostnadsfritt.

Nöjdhetsgaranti

Om något trots allt inte skulle stämma gör vi vårt yttersta för att tillsätta eller föreslå ny bemanning inom 24-timmar. Obs! Gäller endast bemanningsuppdrag.

Hälsa

För att attrahera och behålla vår personal satsar vi på hälsa. Träning skall vara lekfullt, stimulerande och samtidigt utmanande. Varje år genomför vi ett antal roliga och givande hälsa/träningsaktiviteter för att öka sammanhållningen, styrkan och glädjen hos oss som team. Vi tränar i olika former tillsammans, utbildar oss via expertföreläsningar, springer löptävlingar tillsammans, får hjälp av naprapat och akupunktör samt kostrådgivare. Vi satsar på både knopp och kropp.

Integritetspolicy

Vi respekterar din personliga integritet och vill att du ska känna dig trygg med hur dina personuppgifter behandlas hos oss. Nedan hittar du information om hur vi arbetar med GDPR, vilka uppgifter om dig som vi behandlar, för vilka ändamål, den rättsliga grunden för behandlingen, hur länge uppgifterna sparas samt dina rättigheter.

Läs merLäs mindre