Personligt engagemang sedan 2004

Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett familjeföretag som står för service, personligt engagemang och högt tempo. Vi har vuxit med våra kunder och är idag en av Sveriges största rekryteringskonsulter inom fastighet, bygg och teknik.

Vi är auktoriserade som bemanningsföretag hos Almega Svenskt Näringsliv samt medlem hos Byggföretagen.

Bild på Ira IsakssonBild på Ira Isaksson

Med bas i Stockholm, Göteborg och Malmö erbjuder vi rikstäckande rekryterings-, interims-, konsult- och bemanningstjänster. Vi erbjuder även kvalificerade HR-tjänster så som search, leg. Psykolog, personlighetstester, analysverktyg, bakgrundskontroller, second opinion och riktad platsannonsering.

Leveransgaranti

Vi levererar alltid ett antal enligt kravprofilen kvalificerade kandidater.

Sekretessgaranti

100% diskretion och respekt för kandidatens och uppdragsgivarens önskemål.

Flexibilitetsgaranti

Full frihet att ändra förutsättningarna eller villkor i samtliga rekryteringsuppdrag utan kostnad.

Rekryteringsgaranti

Om den rekryterade personen slutar inom 6 månader står vi för eventuell nyrekrytering kostnadsfritt.

Nöjdhetsgaranti

Om något trots allt inte skulle stämma gör vi vårt yttersta för att tillsätta eller föreslå ny bemanning inom 24-timmar. Obs! Gäller endast bemanningsuppdrag.

Vi sätter
hälsan först

För oss på Isaksson är hälsa och glädje nästan samma sak. För att vi ska kunna leva upp till våra löften om högt tempo, lyhörd service och personligt engagemang jobbar vi konstant med att motivera våra medarbetare att ta hand om kropp och själ. Vi genomför ett antal givande hälso- och träningsaktiviteter för att öka sammanhållning, styrka och glädje i teamet. Det kan handla om löpträning eller gemensamma tävlingar, expertföreläsningar, tillgång till naprapat, akupunktör samt kostrådgivare m.m.

Är du intresserad av att jobba hos oss? Vi håller alltid utkik efter nya talanger som vill vara med på vår resa. Välkommen med din ansökan!

Vi respekterar din personliga integritet och vill att du ska känna dig trygg med hur dina personuppgifter behandlas hos oss. Nedan hittar du information om hur vi arbetar med GDPR, vilka uppgifter om dig som vi behandlar, för vilka ändamål, den rättsliga grunden för behandlingen, hur länge uppgifterna sparas samt dina rättigheter.

Isaksson Rekrytering & Bemanning | Integritetspolicy