Rekrytering teknikbranschen

Teknik

Framtidens teknik börjar med rätt talanger – vi kopplar ihop dem med ledande företag.

Teknik

Framtidens teknik börjar med rätt talanger – vi kopplar ihop dem med ledande företag.

Experter på teknikrekrytering

Isaksson Rekrytering inledde sin rekryteringsverksamhet inom tekniksektorn år 2004 och har sedan dess byggt upp en gedigen erfarenhet av att rekrytera inom en rad olika teknikområden. Detta sträcker sig från fastighetsautomation och byggteknik till lösningar för fastighetsförvaltning, hållbarhet och miljöskydd.

Vår rekryteringsprocess

Vår kompetensbaserade och kvalitetssäkrade rekryteringsprocess ärspecifikt anpassad till respektive bransch och situation. Steg för stegser vi till att det blir rätt från början. Alltid med noggrann analys ochuppföljning, alltid med stor hänsyn till parternas integritet.

Gör en förfrågan

Vilka typer av företag vi riktar oss mot

Fastighetsteknikföretag
Plus icon

Företag som specialiserar sig på att skapa och underhålla smarta och effektiva system för drift och styrning av fastigheter.

Byggteknikföretag
Plus icon

Vi har samarbetat och rekryterat personal till företag inom betongscreening, fuktutredningar m.m.

Teknikkonsulter
Plus icon

Vi har framgångsrikt rekryterat ingenjörer och projektledare till både större och mindre teknikkonsultföretag

Energikonsulter
Plus icon

Vi samarbetar med ingenjörsbolag som arbetar med allt från design till planering och energioptimering och driftsättning av tekniska energilösningar.

Kyl- och ventilationsföretag
Plus icon

Företag som arbetar med installation och underhåll av kylsystem och ventilationssystem för olika typer av byggnader och infrastrukturer.

Produktionsföretag
Plus icon

Ledande specialister inom tillverkning och utveckling av produkter ventilation, kyla och energilösningar, med fokus på att integrera innovativa tekniker för energieffektivitet och hållbar utveckling.

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

Exempel på positioner vi rekryterar inom tekniksektorn

Saknas ditt behov i listan? Kontakta oss för att utforska vårt utbud av rekryteringstjänster

Våra referenser

Sedan starten 2004 har vi genomfört tusentals lyckade rekryteringar till en mängd olika befattningar som både vi och våra kunder är stolta över. Med start hösten 2022 vill vi gärna dela med oss av vårt arbete. Här hittar ni därför ett axplock av våra senaste rekryteringar.

REFERENSUPPDRAG
Two team members at Isaksson

För dig som ska rekrytera eller hyra in personal

Hos oss får du snabb och effektiv hjälp med rekrytering, bemanning samt interims-tjänster med kvalificerad search av ledare och specialister. Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss till dig inom kort. Du når också oss på telefon och via mail.

Tack för din förrågan.
Något gick fel. Var snäll och försök igen eller mejla oss.