Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Accounting till Eiffage Infra-Nordic i Göteborg

Ta steget till en spännande framtid – Arbeta med Accounting hos Eiffage Infra-Nordic!
Är du skicklig inom bokföring och redovisning? Förstår du de svenska regelverken och vill utmanas och i ett internationellt bolag på den svenska marknaden? Om ja, då kan du vara den vi söker. Hos oss får du inte bara möjlighet att påverka framtidens infrastruktur, utan du blir även en viktig nyckelspelare i vår spännande expansion i Sverige. Vi ser fram emot att få ta del av din potential. Skicka in din ansökan redan idag!

Om Eiffage Infra-Nordic
Eiffage Infra-Nordic verkar idag framförallt inom anläggning, infra och spår i Norden, och nådde en omsättning om 126 MSEK för 2022 (65 MSEK för 2021). Vår orderingång har varit lyckosam och vi fortsätter vår expansion. Företaget är etablerat i Helsingborg, Göteborg och Stockholm. Vi är en del av Eiffage-Infra-Bau, med säte i Düsseldorf, som ingår i Eiffage Group med säte i Paris. Eiffage och dess dotterbolag har mer än 150 års erfarenhet av konstruktion i Tyskland, Europa och Asien. Vi kombinerar följande företag i vår koncern; Eiffage Infra-Hochbau, Eiffage Infra-Lärmschutz, Eiffage Infra-Nordwest, Eiffage Infra-Ost, Eiffage Infra-OWL, Eiffage Infra-Rail, Eiffage Infra-Süd, Eiffage Infra-Südwest, Eiffage Infra-Vortiebstechnik, Herbosch Kiere och Eiffage Infra-West. Våra specialister täcker alla byggområden. År 2022 genererade Eiffage Infra-Bau´s 3 700 anställda en total produktion på 1,04 Mrd EUR. Eiffage Infra-Bau ingår i divisionen Eiffage Infrastructures inom franska Eiffage-koncernen (omsättning: 18, 8 Mrd EUR, 73 500 anställda).

Ditt uppdrag inom Accounting
Vi söker dig som vill ansvara för den löpande bokföringen och redovisningen samt är van att hantera kund- och leverantörsreskontra. Du kommer också ha en möjlighet att växa och vara en central del i vår organisatoriska utveckling och uppbyggnad. I samarbete och samspel med teamet på plats utformar och implementerar du arbetsflöden, strategier och rutiner. Allt detta för att stödja vår tillväxt och möta de förväntningar och krav som ställs på oss genom att vara en del av en europeisk koncern. Du rapporterar i din roll till Commercial Manager.
Vi letar efter någon som i första rummet är hands-on men som också är nyfiken och vill utvecklas vidare. Någon som inte drar sig för att ta initiativ och hugga i. En spännande roll med stora möjligheter att påverka och formge vår ekonomiska framtid. Tjänsten är på heltid och du utgår från kontoret i Göteborg.

Urval av arbetsuppgifter:
 • Hantera daglig bokföring och redovisning
 • Löpande registrering av kund- och leverantörsreskontra
 • Överse och hantera avstämningar av konton
 • Bokslutsarbete
 • Förbereda och presentera finansiella rapporter till ledningen
 • Förbereda, granska och skicka in momsdeklarationer och andra skatterelaterade dokument
 • Samverka med andra avdelningar för att säkerställa korrekt finansiell information
 • Kontakt med projekten i fakturerings- och betalningsfrågor
 • Stödja budet och prognosarbete

Är du den vi söker för tjänsten?
Vi söker dig som är både pålitlig och resultatorienterad, och som trivs i en roll där både detaljfokus och utveckling och förändring är en del av din vardag. Du har en stark känsla för teamarbete, stöttar gärna dina kollegor och ser samarbete som nyckeln till framgång. Du planerar, strukturerar och prioriterar dina arbetsuppgifter för att säkerställa hög kvalitet i alla finansiella rapporter och analyser.

Vi önskar att du har följande erfarenheter och kvalifikationer:
 • Relevant högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande.
 • Erfarenhet av bokföring och redovisning, gärna från liknande verksamheter.
 • Du har en förmåga att fokusera på detaljer utan att förlora helhetsbilden. Goda kunskaper i relevanta bokföringssystem, meriterande om kunskaper i SAP
 • Mycket goda kunskaper i excel
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Koncernspråk är engelska
 • Erfarenhet av internationell redovisning, IFRS, och valutahantering är meriterande.

Kontaktuppgifter och ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag, då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår ansvariga rekryteringskonsult, Svetlana Fedorova, på 073-533 29 05. Observera att ansökan endast kan ske via vår hemsida och inte via e-post. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Isaksson Rekrytering men du kommer att bli direktanställd hos Eiffage Infra-Nordic. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdatum är 17/01/2024.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, infrastruktur, teknik och förnybar energi Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI). https://www.isakssonrekrytering.se

Välkommen med din ansökan via länken!
 
Ansök här
Titel
Accounting
Stad
Göteborg
Sista ansökningsdatum
24
-
03
-
31
Sektor
Privat
Branch
Ekonomi / Redovisning
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Svetlana Fedorova
Tipsa någon om jobbet
Liknande aktiva annonser
No items found.