Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Administrativ koordinator till Lassila & Tikanoja i Stockholm

Har du tidigare erfarenhet av en administrativ roll inom fastighetsbranschen och tycker om att serva andra? Vi erbjuder en betydelsefull roll inom vår verksamhet som säkerställer stabil sjukhusdrift på gamla Karolinska i Solna.

Om Lassila & Tikanoja
Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1400 medarbetare och omsatte under 2021, 1,4 miljarder SEK. Sverige är uppdelat på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB. För mer information besök vår hemsida Länge leve fastigheten! - L&T (l-t.se).

Ditt uppdrag som administrativ koordinator
I denna roll har du ett övergripande ansvar i att koordinera ärenden, se till att arbetsorderprocessen följs, att order hanteras rätt i systemet och avrapporteras enligt rutin. Du kommer att vara platschefen och avdelningen behjälplig med såväl tidrapportering som fakturahantering och hantering av arbetsorder. Du kommer att bekanta dig och arbeta i flera olika system, bland annat IFS.

Vem söker vi för tjänsten?
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet som administratör eller liknande tjänst. Du kommer att få jobba med kompetenta medarbetare i en inkluderande företagskultur. Vi sitter tillsammans 65 personer på Gävlegatan 65 i Solna. Arbetstid är från 7 till 16.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer och erfarenheter:
  • Gymnasieutbildning, med fördel teknisk eller ekonomisk inriktning
  • Minst 1-2 års erfarenhet av en administrativ roll inom fastighet eller installationsbranschen
  • Erfarenhet av att jobba i fastighetssystem är ett krav, med fördel IFS
  • Goda kunskaper inom ekonomisk administration såsom fakturahantering, leverantörsreskontra och orderhanering
  • God administrativ förmåga, tex ta fram information ur databaser, sammanställa rapporter och snabbt skapa dig en förståelse för hur olika administrativa system, CRM etc är uppbyggda
Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering & Bemanning AB och Lassila & Tikanojas önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova via telefon: 076 000 11 97 eller e-post: josefin@isakssonrekrytering.se. Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Administrativ koordinator
Stad
Solna
Sista ansökningsdatum
24
-
01
-
18
Sektor
Privat
Branch
Administration / Kontor / Personal
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet
Liknande aktiva annonser
No items found.