Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Administratör till marknadsledande anläggningsföretag i Stockholm

Konsultuppdrag som Administratör till marknadsledande anläggningsföretag i Stockholm
Vill du ta nästa steg i karriären och utvecklas i en spännande roll som administratör? Vår kund är ett marknadsledande företag i anläggningsbranschen. Vi söker nu dig som har tidigare arbetat som administratör och chefsstöd i byggbranschen. Uppdraget startar i juni och sträcker sig upp till 12 månader med möjlighet till anställning hos vår kund Sventab.  

Vad kan vi erbjuda dig?
Isaksson erbjuder tjänster över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av personal av Sveriges ledande företag inom fastighet. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd hos oss kan vi erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom fastighet, bygg och teknik. Du omfattas av kollektivavtalets anställningsavtal gällande lön, semester, försäkring och pension. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. På Isaksson brinner vi för våra medarbetares välmående och är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda.

Om verksamheten   
Sventab är en del av MarCon gruppen AB. De inriktar sig på nybyggnation, service, underhåll och utförande av projekt i anslutning till vatten. Inom detta område erbjuder de byggnation och eller underhåll av bl.a. hamnar, kajer, sjöledningar, fyrar, broar, kraftverk m.m. genom ett unikt och mångårigt samarbete med anläggnings och förvaltande företag kan de erbjuda ett brett kunnande inom dessa områden via deras verksamheter i Stockholm, Härnösand, Göteborg, Sölvesborg och Malmö. Läs mer på: www.sventab.se
 
Ditt uppdrag
I ditt uppdrag som administratör kommer ett övergripande ansvar för kontoret och administration kopplat till kontoret, personal och projekt. Du agerar chefsstöd till arbetschefen i Stockholm. Arbetsuppgifterna kommer vara varierande vilket inkluderar:
 • Beställa ID06-kort och kläder till nyanställda
 • Bokningar
 • Projektdokumentation
 • Attestera tider i projektsystemet
 • Inköp till kontoret
 • Företagsaktiviteter
Vem söker vi?
Vi söker dig som är i början av din karriär och kanske har ett par års erfarenhet från en roll med liknande arbetsuppgifter i byggbranschen. Som person är du positiv, framåt och serviceinriktad. Du trivs med att arbeta i grupp och tycker om att ta dig an olika arbetsuppgifter. Du förstår vikten av uppföljningsarbete och att ha ett lösningsorienterat förhållningssätt.
Vi önskar även att du har följande erfarenheter och kvalifikationer:
 • Tidigare arbetat i en administrativ roll i byggbranschen
 • Kunskap inom personalfrågor
 • God datorvana är ett krav för tjänsten där du kan hantera Officepaketet och att du har lätt för att sätta dig in i nya system. 
 • God svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort

Konsult via eget bolaget eller anställd hos Isaksson Rekrytering 
Hos oss kan du välja att ta uppdrag som konsult med eget bolag eller bli direkt anställd hos Isaksson Rekrytering. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult hos oss omfattas du av gällande kollektivavtal och anställningsvillkor gällande lön, semester, försäkringar och tjänstepension. Våra engagerade konsultchefer finns närvarande under hela uppdragsperioden. För oss är det viktigt att alla våra konsulter känner av vår närvaro och stöd.

Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Therese Hammarberg 076 309 2000 eller therese@isakssonrekrytering.se. Välkommen med din ansökan på vår hemsida redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Ansök här
Titel
Administratör
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
07
-
31
Sektor
Privat
Branch
Administration / Kontor / Personal
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Konsultuppdrag
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Therese Hammarberg
Tipsa någon om jobbet
Liknande aktiva annonser
No items found.