Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Administratör till Svensk Sjöentreprenad i Göteborg

Isaksson Byggbemanning söker nu för kunds räkning en driven och socialt utåtriktad administratör till SSE. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med placering i Göteborg. Vi söker dig med erfarenhet av en liknande roll, gärna inom sjöfart/shippning. Du kommer bli anställd hos Isaksson Byggbemanning och uthyrd till SSE. Det finns stor chans att bli överrekryterad av kunden.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att stötta projektledaren i sitt arbete och axla hela det administrativa arbetet kring projektet. Exempel på arbetsuppgifter är att beställa ID06-kort och kläder till nyanställda, lägga upp projekt i företagssystemet, skriva dokument till arbetsberedningar samt ta emot kunder och anställda som kommer till kontoret. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och snabb på att växla mellan olika arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Du kommer att vara i kontakt och träffa många olika människor, därför är det viktigt att du tycker om att ge service och är en god människokännare.
 • Vi söker dig som är i början av din karriär och kanske har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
 • Det är meriterande om du är utbildad byggnadsingenjör eller arbetat inom området bygg sedan tidigare.
 • God datorvana är ett krav för tjänsten där du kan hantera Officepaketet och att du har lätt för att sätta dig in i nya system. 
 • Meriterande om du arbetat med flera olika system sen tidigare, exempelvis Next och Brilliant. Vidare bör du ha god vana av att kommunicera via telefon och mejl.
 • God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.
 • B-körkort krävs för tjänsten.
   
Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad och har en förmåga att prioritera arbetet då det periodvis kan bli stressigt. Du förstår vikten av uppföljningsarbete och att ha ett lösningsorienterat förhållningssätt. Vidare är du:
 • Positiv, framåt och självständig.
 • Du har lätt för att lära och är serviceinriktad.
 • Du trivs med att arbeta i grupp och gillar utmaningar.
 • Du tycker om att ta dig an olika arbetsuppgifter.
 • Du ska vara medveten och van vid att den ena dagen inte är den andra lik. 
 
Om företaget
Svensk Sjöentreprenad i Malmö AB (SSE) är en del av MarCon gruppen där man idag är över 200 anställda. I MarCon gruppen ingår även Sventab och FMS (verksamma i Göteborg men som numera hör till SSE). Man har kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm, Ängelholm, Härnösand och Sölvesborg.  I Göteborg är man cirka 35 anställda och huvudarbetet är dykeriarbeten. SSE jobbar mot företag, kommuner och myndigheter.
 
Ansökan
Urval sker löpande och tillsättning kan komma att bli innan sista ansökningsdagen. Du är därför välkommen med din ansökan redan idag! Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson, 0709-350040 emila@isakssonrekrytering.se eller Erica Stråhle, 0760-169500 erica@isakssonrekrytering.se.
Ansök här
Titel
Projektadministratör
Stad
Göteborg
Sista ansökningsdatum
23
-
03
-
28
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Konsultuppdrag
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Erica Stråhle
Tipsa någon om jobbet