Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Affärsområdesansvarig fastighetsförvaltare till Upplands Väsby kommun

Är du intresserad av att få helhetsansvar för ett av två affärsområden i rollen som fastighetsförvaltare? Upplands Väsby växer och fastigheter för kommunal service och verksamhet är en viktig pusselbit i detta.

Vi erbjuder
Här får du i rollen som fastighetsförvaltare ett helhetsansvar för fastigheterna inom ett av våra två affärsområden. Fastighetsavdelningen ansvarar totalt för förvaltning av cirka 180 000 kvm; kommunägda lokaler, samt inhyrda lokaler.

Rollen innebär ett självständigt arbete under eget ansvar och med stora möjligheter att själv lägga upp det dagliga arbetet. Du blir en del av ett kontor som tror på god samverkan för att utveckla service som skapar värde för Väsbyborna. Det pågår bland annat både planering och byggnation av såväl nya förskolor som skolor. Det gör fastighetsavdelningens arbete extra viktigt!
Du blir en del av fastighetsavdelningen som ingår i kontoret för samhällsbyggnad med cirka 125 anställda.

Om tjänsten
Som affärsområdesansvarig har du övergripande ansvar för att säkerställa så att kommunens olika verksamheter får det stöd kring de lokaler de använder och som de behöver. Det gör du genom att planera och utveckla lokaler som är till nytta för verksamheterna och för Väsbyborna. Det innebär att du har kontakt med många olika intressenter exempelvis hyresgäster, fastighetsägare, kommunala bolag, förtroendevalda och kollegor på kontoret.

I rollen ingår också:

  • Förvalta och underhålla kommunens ägda och inhyrda fastigheter och lokaler

  • Hantera in- och uthyrning av lokaler till kommunala verksamheter

  • Förhandla lokalhyror och hyreskontrakt

  • Planera och följa upp såväl budget som genomförande av beslutade mål och uppdrag

  • Ansvara för att beställa byggnation eller utbyggnad av egenägda byggnader vid beslut om det

  • Lämna professionella råd och beslutsunderlag


Är du den vi söker?
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av ett liknande arbete inom förvaltning av lokaler där du haft resultatansvar. Gärna också erfarenhet från en beställarroll där du jobbat med utveckling och uppföljning av överenskomna serviceåtaganden. Du har erfarenhet av hyresförhandlingar och har goda kunskaper inom både hyresjuridik och ekonomi. Du behöver också ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt körkort för personbil.
Du har en relevant utbildningsbakgrund och det är meriterande om du har en akademisk examen i ekonomi eller fastighetsförvaltning.

Som person är du strukturerad, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt. Du är beslutsam, kommunikativ samt arbetar bra tillsammans med andra människor på ett lyhört och smidigt sätt.

Varmt välkommen med din ansökan!
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. I denna rekrytering samarbetar Upplands Väsby kommun med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annika Loberg på 073 – 531 75 82.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post för att säkerställa att dina personuppgifter hanteras enligt GDPR.

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Mångfald
För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Ansök här
Titel
Affärsområdesansvarig fastighetsförvaltare
Stad
Upplands Väsby
Sista ansökningsdatum
23
-
01
-
31
Sektor
Offentlig
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Annika Loberg
Tipsa någon om jobbet