Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Affärsutvecklare till nystartat fastighetsbolag i Anders Byggare-koncernen

Affärsutvecklare till nystartat fastighetsbolag i Anders Byggare-koncernen
Vill du vara med och starta upp ett fastighetsbolag? Som affärsutvecklare för vårt nystartade fastighetsbolag inom Anders Byggare-koncernen kommer du att ha det övergripande ansvaret för att leda och utveckla verksamheten. Din huvuduppgift är att strategiskt och operativt driva bolaget mot framgång med fokus på förvärv av uthyrningsfastigheter och fastighetsförädling. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan idag!

Om Anders Byggare
Samarbete, kommunikation och öppenhet är viktiga grundstenar i vår verksamhet. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i vår organisations kunskap, engagemang och kompetens. 1990 bildade Anders Lövgren företaget Anders Byggare AB med visionen att nära samarbeten med kunder och leverantörer skapar de bästa förutsättningarna för lyckade projekt. Samarbete är vårt ledord än idag. Lång erfarenhet, engagerade och kunniga medarbetare gör att vi har ett gott anseende och ett starkt förtroende hos våra beställare. Vi tror på yrkesstolthet, långsiktighet och att rätt ska vara rätt. Våra värderingar genomsyrar hela vår verksamhet, vilket vi tror bidragit till låg personalomsättning och många återkommande beställare. Vi har en effektiv organisation med korta beslutsvägar från VD till våra projektledare och hantverkare ute i produktionen. För mer information besök https://www.andersbyggare.se

Ditt uppdrag som affärsutvecklare
Som affärsutvecklare för vårt nystartade fastighetsbolag inom Anders Byggare-koncernen får du en central och spännande roll. Ditt uppdrag är att leda, forma och utveckla bolaget med fokus på förvärv av uthyrningsfastigheter och fastighetsförädling. Med en kombination av strategiskt tänkande och operativt ledarskap kommer du att driva tillväxt och lönsamhet, samtidigt som du skapar en kultur av innovation och ansvarstagande. Din insats kommer att vara avgörande för att navigera bolaget genom olika utmaningar och möjligheter på fastighetsmarknaden. Låt oss tillsammans forma framtiden!

Urval av ansvarsområden och arbetsuppgifter
 • Leda uppstarten av bolaget och ekonomisk planering
 • Identifiera, värdera och förvärva uthyrningsfastigheter
 • Överse och initiera projekt som ökar fastighetens värde, såsom renoveringar, ombyggnationer och andra förbättringsåtgärder
 • Budgetering, kostnadskontroll, investeringsbeslut och sökande av extern finansiering vid behov
 • Överse uthyrningsprocessen, inklusive marknadsanalys, prisstrategi och hyresgästrelationer

Vem söker vi för tjänsten?
I rollen som affärsutvecklare är det avgörande att du inte bara besitter nödvändiga erfarenheter och kunskaper utan också de rätta personliga egenskaperna. Dessa egenskaper utgör en värdefull tillgång och är kärnan i din förmåga att leda och inspirera. Vi söker en visionär ledare med ett starkt affärssinne som har en förmåga att fatta välgrundade beslut även under press och kapaciteten att bygga en stark och samarbetsinriktad företagskultur.
Din analytiska skicklighet är avgörande för att du ska kunna förstå den dynamiska fastighetsbranschen och möjliggöra smarta strategiska beslut. Vidare är förmågan att bygga och underhålla professionella relationer och att kommunicera effektivt med olika intressenter, både internt och externt, centrala för att upprätthålla framgång och tillväxt.

Vi söker dig som har följande erfarenheter och kvalifikationer:
 • Relevant högskoleexamen, exempelvis inom fastighetsekonomi, företagsekonomi eller juridik
 • Erfarenhet av fastighetsbranschen, särskilt inom fastighetsförvärv och fastighetsförädling
 • Förmåga att förhandla och slutföra affärer på ett effektivt sätt
 • Stort nätverk inom fastighetssektorn och relaterade områden i Stockholm
 • Erfarenhet av att starta företag och utveckla organisation
 • Flytande svenska och engelska tal och skrift
 • Goda datakunskaper
 • B-körkort

Ansökan och kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Välkommen att kontakta ansvarig senior rekryteringskonsult Ira Isaksson tel. 070-485 75 59 för mer information om tjänsten. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 29/02/2024, så ansök redan idag!
Ansök här
Titel
Affärsutvecklare
Stad
Solna
Sista ansökningsdatum
24
-
02
-
11
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet