Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Arbetsledare service till Servicesidan i Stockholm

Arbetsledare service till Servicesidan i Stockholm
Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett expansivt företag som erbjuder sina anställda generösa förmåner? Servicesidan ska nu förstärka sitt team med en ambitiös och driven person till rollen som arbetsledare för serviceavdelningen. Låter det som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan idag! 

Servicesidan är ett bolag vars service- och projektavdelning inom el står inför en tillväxtresa. Vår ambition är att med moderna installationer och proaktiv underhållning skapa längre hållbarhet, lägre kostnader och ett i helhet bekymmerslöst fastighetsägande.

Om tjänsten
Rollen som arbetsledare hos Servicesidan är såväl bred som omväxlande. Du kommer huvudsakligen att ansvara för att projekt utförs och följs upp enligt avtalade villkor samt säkerställa hög kvalitet och måluppfyllnad. Du kommer även ansvara för planering av projekt, stora som små, från felanmälan och kalkyl/anbud till utförande och avslut. Du rapporterar till VD gällande kvalitet och ekonomi.

Utöver utförande och uppföljning av projekt ska du leda och motivera dina medarbetare till samarbete, engagemang och god gemenskap. Dina framtida medarbetare är ett sammansvetsat och härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Hantera felanmälningar, stötta serviceteamet i tekniska frågor
 • Planering av projekt, stora som små, från A till Ö
 • Utförande, arbetsledning och uppföljning av projekt
 • Rapportering till VD och budgetuppföljning
 • Möten med kunder och ditt team för att säkerställa kvalitet och lönsamhet

Är du den vi söker?

Det här jobbet passar dig som uppskattar ett bolag som är i ständig förändring mot det bättre, där ingen dag är den andra lik. Vi söker dig som är en driven, organiserad och ambitiös person motiveras av att ha varierande arbetsuppgifter och att få ta eget ansvar. Du uppskattar ett högt tempo och tidigare erfarenheter från branschen och goda kunskaper inom projektledning, kundkontakt och arbetsledning, vilka du erhållit antingen från studier och arbetslivet.

Kompetensprofil:
 • Minst tre års erfarenhet av arbetsledare eller annan liknande roll inom branschen
 • Efter gymnasialutbildning med inriktning på el  
 • Självständigt drivit projekt från förfrågan till genomfört projekt
 • Arbetat med projektverktyg/kalkyl
 • B-körkort

Vi ser det som meriterande ifall du har:
 • El-behörig är meriterande men ej krav
 • Kunskaper om entreprenadjuridik
 • Bas U och Bas

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Servicesidans räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Servicesidan. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Ira Isaksson på telefonnummer: 070-485 75 59 eller Frida Lundqvist 073-526 33 29. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!
Ansök här
Titel
Arbetsledare
Stad
Vällingby
Sista ansökningsdatum
22
-
11
-
30
Sektor
Privat
Branch
Annat
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet