Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Arbetsledare till Pollex i Järfälla

Drivs du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att ge service i världsklass? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Isaksson Rekrytering en arbetsledare till Pollex i Järfälla. Vill du vara med på Pollex resa? Välkommen med din ansökan redan idag! Pollex vision är att vara en förnyare och vår viktigaste tillgång är våra medarbetare. Så har det varit i mer än 40 år och så kommer det att vara läven i framtiden. Vår vision är att vara den ledande leverantören av schaktfria tjänster under mottot ”Vi gör gamla rör som nya”.

Om tjänsten som arbetsledare
Som arbetsledare har du ett viktigt ansvar på plats, där ditt engagemang och ansvarstagande är avgörande för att allt ska bli klart i tid och inom givna ramar. Du leder och samordnar det dagliga arbetet resurseffektivt, vilket innebär planering, kontroll, ekonomi och att arbetsmiljö och kvalitet efterlevs. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team motivera medarbetarna till samarbete, engagemang och en god gemenskap. Rollen som arbetsledare spenderar du till stor del ute på projekt men du kommer även arbeta på kontoret, något som ger en rolig blandning av arbetsuppgifter. Det här är en perfekt roll för dig som vill arbeta med spännande och viktiga projekt, ha mycket ansvar och möjlighet att växa i din roll och inom Pollex som företag. Du rapporterar till projektchef och utgår från kontoret i Järfälla.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Styrning och planering av egna och externa resurser tillsammans med övrig projektledning

 • Projektinköp efter attestnivå

 • Kvalitet-, miljö-, och arbetsmiljöarbete på arbetsplatsen

 • Kundkontakt – planering, samordning, information

 • Administrativa uppgifter som dagbok, ÄTA-rapportering, egenkontroller mm.

 • Deltar i relinings- och VA-arbeten efter behov


Är du vår nya arbetsledare?
För att lyckas i rollen är det viktigt att du drivs av att skapa en positiv kundupplevelse och att du har en förmåga att se detaljer. Du är en lagspelare med förmågan att få andra att arbeta bra i grupp och dra åt samma håll. Som person är du strukturerad med en hög ambition om att efterlämna ett arbete som du är stolt över.

Vi söker dig som har följande erfarenheter och kvalifikationer:

 • Du bör ha arbetat minst fem år inom anläggningsbranschen

 • Goda kunskaper inom entreprenad såsom schakt och traditionell VA

 • Goda datakunskaper

 • B-körkort

 • Flytande i svenska tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du har arbetat som arbetsledare, platschef eller i en annan ledande befattning och/eller kunskaper inom schaktfritt ledningsbyggande. Utbildning inom BAS U och BAS P, ledarskap, arbetsmiljö eller annan utbildning som anses relevant för rollen är också meriterande.

Vad kan Pollex erbjuda dig?
Pollex är en arbetsgivare som är mån om sina medarbetare genom att erbjuda trygga anställningsvillkor och goda förmåner. Hos Pollex har du stora möjligheter till fortbildning och kompetensutveckling inom ditt område. Som anställd på Pollex erbjuds du också möjligheter att köpa aktier i No Dig Alliance, Pollex moderbolag, www.nodigalliance.com

Om Pollex
Vi är ca 100 anställda och omsätter ca 350 miljoner kr. Vi förnyar, rensar och provar rör i mark. Vi arbetar över hela Sverige med utgång från någon av våra etableringar i Malmö, Göteborg, Stockholm syd, Stockholm norr eller Umeå. Idag är våra kunder främst kommuner och stora industrier. Vi har faktiskt 220 av Sverige 290 kommuner som återkommande kunder. Pollex ingår sedan 2021 i No Dig (NDA). NDA är en allians där flera bolag inom schaktfri ledningsförnyelse ingår. NDA:s ambition är att inom ett par år vara Nordens ledande och största aktör inom schaktfritt med de främsta och bästa medarbetare i vår bransch. För dig som medarbetare på Pollex innebär detta en trygghet och stora möjligheter att utvecklas. För mer information besök https://www.pollex.se

Ansök idag!
För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Lundqvist via e-post: frida@isakssonrekrytering.se telefonnummer: 073-526 33 29. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Ansök här
Titel
Arbetsledare
Stad
Järfälla
Sista ansökningsdatum
23
-
08
-
11
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Frida Lundqvist
Tipsa någon om jobbet