Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Arbetsledare till Pollex i Umeå

Drivs du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att ge service i världsklass? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Isaksson Rekrytering en Arbetsledare till Pollex i Umeå. Vill du vara med på Pollex resa? Välkommen med din ansökan redan idag! Pollex vision är att vara en förnyare och vår viktigaste tillgång är våra medarbetare. Så har det varit i mer än 40 år och så kommer det att vara även i framtiden. Vår vision är att vara den ledande leverantören av schaktfria tjänster under mottot ”Vi gör gamla rör som nya”.

Om tjänsten
Som arbetsledare har du ett viktigt ansvar på plats, där ditt engagemang och ansvarstagande är avgörande för att allt ska bli klart i tid och inom givna ramar. Du kommer arbeta nära produktion, en fot i utförandet och en fot på kontoret. Det här är en perfekt roll för dig som vill arbeta med spännande och viktiga projekt, ha mycket ansvar och möjlighet att växa i din roll och inom Pollex som företag. Du rapporterar till regionchef och utgår från kontoret i Umeå, men arbetar regionalt i Norr.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  •  Arbetsledning i entreprenader
  •  Stöttning i kvalitet-, miljö-, och arbetsmiljöarbete på arbetsplatsen
  •  Kundkontakt – planering, samordning, information
  •  Administrativa uppgifter som dagbok, ÄTA-rapportering, egenkontroller mm.
  •  Deltar i relinings- och VA-arbeten efter behov

Är du vår nya arbetsledare?
För att lyckas i rollen är det viktigt att du drivs av att skapa en positiv kundupplevelse och att du har en förmåga att se detaljer. Du är en lagspelare med förmågan att få andra att arbeta bra i grupp och dra åt samma håll. Som person är du strukturerad med en hög ambition om att efterlämna ett arbete som du är stolt över.

Vi söker dig som har följande erfarenheter och kvalifikationer:

  •  Minst två års erfarenhet av rollen som arbetsledare eller annan ledande befattning
  •  Du bör ha arbetat minst fem år inom anläggning
  •  Praktisk kunskap från VA-arbeten
  •  B-körkort, men meriterande med BE eller C
  •  Flytande i svenska tal och skrift

Vad kan Pollex erbjuda dig?
Pollex är en arbetsgivare som är mån om sina medarbetare genom att erbjuda trygga anställningsvillkor och goda förmåner. Hos Pollex har du stora möjligheter till fortbildning och kompetensutveckling inom ditt område. Som anställd på Pollex erbjuds du också möjligheter att köpa aktier i No Dig Alliance, Pollex moderbolag, www.nodigalliance.com

Om Pollex
Vi är 97 anställda och omsätter ca 360 miljoner kr. Vi förnyar, rensar och provar rör i mark. Idag är våra kunder främst kommunala och privata ledningsägare. Vi har faktiskt 220 av Sveriges 290 kommuner som återkommande kunder. Pollex ingår sedan 2021 i No Dig Alliance (NDA). NDA är en allians där flera bolag inom schaktfri ledningsförnyelse ingår. NDA:s ambition är att vara Nordens ledande och största aktör inom schaktfritt med de främsta och bästa medarbetarna i vår bransch. För dig som medarbetare på Pollex innebär detta en trygghet och stora möjligheter att utvecklas. Som anställd på Pollex erbjuds du också möjlighet att köpa aktier i No Dig Alliance. Mer info om Pollex och våra tjänster hittar du här på hemsidan. https://www.pollex.se

Ansök och kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar Pollex med Isaksson Rekrytering. För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via denna annons. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Lundqvist via e-post: frida@isakssonrekrytering.se telefonnummer: 073-526 33 29. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi tillämpar digital referenstagning och bakgrundskontroll inför en anställning.

Ansök här
Titel
Arbetsledare
Stad
Umeå
Sista ansökningsdatum
24
-
04
-
12
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Frida Lundqvist
Tipsa någon om jobbet