Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Arbetsledare till TopEnt AB i Järfälla

TopEnt är en ledande specialist inom utomhusmiljötjänster och i takt med vår tillväxt söker vi nu en ansvarsfull och kundfokuserad arbetsledare för att leda vårt kompetenta team. Vårt fokus på TopEnt sträcker sig från entreprenad och anläggning till mark- och trädgårdsarbete, där vårt kvalificerade och erfarna team alltid levererar arbete av högsta kvalitet. Våra samarbetspartners inkluderar kommunal förvaltning, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Är du personen som kan ta vår verksamhet till nya framgångar? Skicka in din ansökan redan idag!

Vad kan TopEnt erbjuda dig?
 • En stimulerande arbetsmiljö med varierande och utmanande projekt
 • Möjlighet att arbeta med ett engagerat och passionerat team
 • Konkurrenskraftig lön med bra anställningsvillkor
 • Teambuildingaktiviteter 
Ditt uppdrag som arbetsledare
Som arbetsledare får du en central roll med ansvaret för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet. Dina dagar är variationsrika och innebär en samordning av olika aktiviteter så som beställning av material, uppföljning av utfört arbete, avstämningar med kunder och arbetsledning. Med en arbetsbelastning som kan omfatta upp till fem olika uppdrag på en dag, blir noggrann uppföljning av varje projekt avgörande för att garantera att allt genomförs smidigt och med högsta kvalitet. Dessutom fungerar du som ett bollplank för de anställda, och leder ett engagerat team av 8–10 medarbetare genom projektens olika faser. Allt arbete koordineras från vårt kontor i Järfälla, och dina arbetstider sträcker sig från 06.30 till 16.00 måndag till torsdag och 06.30 till 13.30 på fredagar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 
 • Leda och fördela arbetet inom teamet
 • Säkerställa att projekten uppfyller våra höga kvalitetsstandarder och slutförs inom utsatt tid
 • Kommunicera med kunder för att förstå deras behov och önskemål
 • Planering och uppföljning av pågående projekt

Är du TopEnts nya arbetsledare?
Vi söker dig som har ett sinne för ordning och struktur. Du har en naturlig auktoritet, utåtriktad och förmåga att kommunicera tydligt med både ditt team och kunder. Erfarenhet av att leda arbete och personal är avgörande, liksom din förmåga att arbeta självgående och ta egna initiativ. Om detta låter som dig, ser vi fram emot din ansökan till vårt team. 

Vi söker dig som har följande erfarenheter och kvalifikationer:
 • Relevant eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande yrkeserfarenheten
 • Du bör ha arbetat i en liknande bransch och har minst två års erfarenhet i en ledande befattning
 • Ansvar för kundkontakt
 • Goda datakunskaper
 • B-körkort
 • Flytande i svenska tal och skrift
Vi ser det som meriterande om du har utbildning inom BAS P/U, AMA, ledarskap eller annan utbildning som anses relevant för rollen.

Om TopEnt AB
TopEnt är en totalleverantör Inom trädgårdsskötsel, anläggningsarbeten, snöröjning, sandupptagning, garagesopning & spolning kan vi leverera lösningar för alla typer av arbeten. Vår maskinpark är uppdaterad och underhålls av vår egen serviceverkstad. Maskiner för alla ändamål finns under vår tak – från 17 ton ner till 3 ton, vilket inkluderar specialbyggda maskiner för att klara särskilda krav.

Vår målsättning är att använda det lilla företagets lyhördhet och flexibilitet tillsammans med det stora företagets resurser. Vi strävar efter korta ledtider och snabb återkoppling med en känsla av kvalitet i allt vi utför. Vi har uppställningsplats, verkstad, tvätthall och kontor placerat i Kallhäll. Här har vi även plats för mindre sorteringsanläggning samt mellanlagring av vissa fraktioner. För mer information besök https://www.topent.se

Ansök idag!
För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Lundqvist via e post: frida@isakssonrekrytering.se telefonnummer: 073-526 33 29. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Ansök här
Titel
Arbetsledare
Stad
Järfälla
Sista ansökningsdatum
23
-
10
-
19
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Frida Lundqvist
Tipsa någon om jobbet