Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Bostadsförvaltare för konsultuppdrag i Stockholm

Konsultuppdrag i Stockholm
Vill du ta nästa steg i karriären och utvecklas i en spännande roll som Bostadsförvaltare? Vi söker dig som vill vara med och skapa de bästa förutsättningar för vår kunds framgång genom bostadsförvaltning i världsklass! Vi söker nu dig som har tidigare arbetat med bostadsförvaltning, fastighetsteknik och rapportering. Vår kund är ett marknadsledande och internationellt företag i fastighetsbranschen. Uppdraget startar i juni 2023 och sträcker sig 6 månader med möjligheter till förlängning eller anställning. 

Vad kan vi erbjuda dig?
Isaksson erbjuder tjänster över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av personal av Sveriges ledande företag inom fastighet. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd hos oss kan vi erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom fastighet, bygg och teknik. Du omfattas av kollektivavtalets anställningsavtal gällande lön, semester, försäkring och pension. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. På Isaksson brinner vi för våra medarbetares välmående och är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda.
 
Ditt uppdrag
Som Bostadsförvaltare hos vår kund kommer du att arbeta med fokus på hyresbostäder. Rollen som förvaltare innebär att ansvara för att åtgärder inom drift, underhåll och fastighetsteknik utförs åt fastighetsägare och följa de leveranskrav som finns angivna i kundernas förvaltningsavtal. Arbetet ska utföras proaktivt och självständigt i enlighet med befogenheter och processer för att uppnå fastighetsägarens målsättning. Du kommer att arbeta med rapportering varje månad. 

Vem söker vi?
Vi söker framförallt dig som är en driven och kommunikativ person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få jobba med människor. Du är framgångsrik på att skapa och behålla goda relationer både internt och externt och uppskattar att hålla en hög servicenivå. Vidare ser vi att du är ansvarskännande, prestigelös och driftig - Du ser vad som behöver göras och tar egna initiativ och har en god prioriteringsförmåga.

Vi söker dig som har följande erfarenheter och kunskaper: 
  • Fastighetsrelaterad eftergymnasial utbildning
  • Tidigare arbetat med bostadsförvaltning 
  • Arbetat med rapportering 
  • Teknisk lagd 
  • Goda kunskaper medGoda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel
  • Goda vana av att arbeta i fastighetssystem
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Konsult via eget bolaget eller anställd hos Isaksson Rekrytering 
Hos oss kan du välja att ta uppdrag som konsult med eget bolag eller bli direkt anställd hos Isaksson Rekrytering. 

Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult hos oss omfattas du av gällande kollektivavtal och anställningsvillkor gällande lön, semester, försäkringar och tjänstepension. Våra engagerade konsultchefer finns närvarande under hela uppdragsperioden. För oss är det viktigt att alla våra konsulter känner av vår närvaro och stöd.

Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Therese Hammarberg 076 309 2000 eller therese@isakssonrekrytering.se. Välkommen med din ansökan på vår hemsida redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Ansök här
Titel
Bostadsförvaltare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
07
-
31
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Konsultuppdrag
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Therese Hammarberg
Tipsa någon om jobbet