Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Bostadsuthyrare till fastighetsbolag i Arboga/Köping

 

Vi är på jakt efter en engagerad och driven uthyrare som ska fokusera på bostäder i regionen Arboga/Köping. Uppdraget är på heltid och planeras vara i en tidsperiod om 3 månader. Vår kund är ett framstående fastighetsbolag med stark lokal närvaro och gott rykte. Du har möjligheten att anta detta uppdrag antingen som konsult genom ditt eget bolag eller genom en anställning direkt hos Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Om du har ett passionerat intresse för fastighetsbranschen och lokalkännedom kring Arboga/Köping, ser vi fram emot din ansökan!

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi som bolag arbetar över hela landet med både rekrytering och uthyrning av personal i Sveriges ledande företag inom fastighet. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd hos oss kan vi erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom fastighet. Du omfattas av kollektivavtalets anställningsavtal gällande lön, semester, försäkring och pension. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. PÅ Isaksson brinner vi även för våra medarbetares välmående och vi är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda. 

Om tjänsten
Som Uthyrare kommer du att arbeta med hyresadministration och uthyrning av bostäder, förråd, bil - och garageplatser. Arbetet innebär även avtalshantering och registerunderhåll i fastighetssystem. I rollen ingår övrigt förekommande arbetsuppgifter kopplade till regionens administrativa ansvar.

Förekommande arbetsuppgifter:

 • Ekonomiadministration och administration

 • Hyresaviseringar, fastighetsmoms, avräkningar, kravhantering

 • Ansvar över hyreskontrakt

 • Registrering av lägenheter, nya hyresgäster samt hyresavtal i fastighetssystem

 • Upprätta och teckna hyresavtal för bostäder, förråd, bil-och garageplatser

 • Beaktning av hyreskontraktens uppsägningstider

 • Daglig mail, telefonkontakt med hyresgäster och teamet

 • Administration så som registerunderhåll

 • Övrigt förekommande arbetsuppgifter för rollen/ avdelningen/ enheten/ staben
   

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 3-5 års dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat som uthyrare med hyresrätter samt goda kunskaper i ekonomi och fastighetssystemet Vitec.Du är självgående och ansvarsfull och besitter följande kvalifikationer:

 • Erfarenhet från fastighetsförvaltning inom bostad

 • Erfarenhet av ekonomiadministrativa arbetsuppgifter samt budget- och prognosarbete

 • Erfarenhet av att självständigt genomföra ekonomiska analyser och uppföljningar

 • Goda datakunskaper och kan uttrycka dig väl i tal och skrift

 • Högskola eller YH utbildning fastighetsekonomi/ekonomiadministration.

 • Erfarenhet av hyres- och avtalsadministration och fastighetsadministrativa system.


Konsult eller anställning
Du kan välja att ta uppdraget som konsult via eget bolag eller som anställd hos Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Du kommer vara placerad på heltid hos vår kund i norra Stockholm under hela uppdragsperioden. Isaksson Rekrytering arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av personal till Sveriges ledande företag inom bygg- och fastighet. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. På Isaksson Rekrytering brinner vi även för våra medarbetares välmående och vi är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda. 

Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Therese Hammarberg på 0763-09 20 00 eller therese@isakssonrekrytering.seVälkommen med din ansökan via vår hemsida redan idag då vi intervjuar kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!
Isaksson Rekrytering & Bemanning arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se 

Ansök här
Titel
Bostadsuthyrare
Stad
Arboga
Sista ansökningsdatum
23
-
11
-
11
Sektor
Egen företagare
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Konsultuppdrag
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Therese Hammarberg
Tipsa någon om jobbet