Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Byggprojektledare med elansvar till Alfa Laval Technologies AB i Lund

Byggprojektledare med elansvar/ Facility Specialist till Alfa Laval Technologies AB i Lund
På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer och goda idéer genererar framsteg.

På uppdrag av Alfa Laval Technologies AB söker Isaksson Rekrytering nu en engagerad och driven Byggprojektledare med elansvar / Facility Specialist.
Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag. Facility Management organisationen på Alfa Lavals site i Lund ansvarar för sitens fastigheter, lokaler och uteområden, samt att de kringtjänster som underlättar användandet av dessa fungerar på ett optimalt sätt.

Om tjänsten som Byggprojektledare med elansvar / Facility Specialist
I den här rollen kommer du att utgöra avdelningen och Alfa Laval Technologies AB site Lunds formella Facility specialist med inriktning på byggprojektledning inom Lund och Staffanstorp samt elansvar för siter i Lund, Staffanstorp och Eskilstuna. Elansvaret kan komma att utökas till övriga siter inom Sverige.
Tillsammans med kollegor ansvarar ni för att utveckla sitens fastigheter, lokaler och uteområden utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Du kommer att tillhöra avdelningen som arbetar med fastighets-, brand och säkerhetsfrågor.
 • Du är ansvarig för det dagliga arbetet gällande service och underhåll samt projektledning vid ny- och ombyggnationer av fastigheter och installationer.
 • Planering, budget, arbetsledning, allmän dokumentering och framtagning av riskanalyser och arbetsmiljöplan
 • Löpande driftmöten med uppföljning och kvalitetskontroller
 • Ansvar för interna och externa kontakter såsom; medarbetare lokalt och globalt, externa fastighetsägare, entreprenörer och leverantörer, myndigheter och organisationer 
 • Säkerställer efterlevande av olika myndigheters krav relevanta för ansvarsområdet

Du rapporterar till site Real Estate Manager, samt agerar på delegat från VD.

Vem är du?
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmåga att självständigt planera ditt arbete och att arbeta med flera olika projekt samtidigt. Du har ett strukturerat sätt att driva arbetet framåt och förmåga att väga samman komplex information. Du har förmågan att kunna prioritera, planera och skapa effektivitet i ditt arbete. För att trivas i rollen som Byggprojektledare med elansvar är du en duktig problemlösare och har lätt för att samarbeta med andra och anpassa dig till nya förutsättningar och situationer. Du har ett gott omdöme och ekonomisk medvetenhet.

Vi söker dig som ha följande erfarenheter och kvalifikationer:
 • Relevant eftergymnasial teknisk utbildning som till exempel el ingenjör eller annan utbildning som anses relevant för tjänsten
 • AL-behörighet (Lågspänning)
 • Utbildad elektriker
 • Minst tre års erfarenhet från projektledande roll inom el, men även installationer inom t ex VVS och ventilation (inkl styr o regler) ses som starkt meriterande
 • Erfarenhet av egenkontrollprogram samt kunskap om tillämpbara lagar och föreskrifter inom el men även inom övriga teknikområden; AFS, AMV, OVK
 • Kunskaper inom CAD program och fastighetssystem
 • Erfarenhet av energieffektivisering
 • Erfarenhet av att arbeta med ekonomi, projektbudgethantering och finansiella mål
 • Vana av att kommunicera med entreprenörer och leverantörer
 • God förmåga i att kommunicera och utrycka sig i skrift på svenska och engelska
 • B-körkort
Vi ser det som meriterande ifall du har:
 • Goda kunskaper inom projektledning, BAS-P, BAS-U, entreprenadjuridik AB04, ABT06, AMA och arbetsmiljösamordning
 • Erfarenhet av att arbeta med hållbarhets- och energifrågor
 • Erfarenhet av projektledning avseende installationer inom till exempel el, VVS, ventilation, styr & regler

Varmt välkommen med din ansökan!!
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och Alfa Lavals önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Sophie Åhlander via telefon: 072 300 08 92 eller e-post: sophie@isakssonrekrytering.se. Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Ansök här
Titel
Byggprojektledare med elansvar
Stad
Lund
Sista ansökningsdatum
23
-
07
-
09
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Sophie Åhlander
Tipsa någon om jobbet