Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Byggprojektledare till fastighetsbolag i Norrköping eller Katrineholm

Vi söker efter en engagerad och driven byggprojektledare till ett konsultuppdrag i Norrköping eller Katrineholm. Vår kund är ett av Sveriges största bostadsfastighet bolag med stark tillväxt och gott rykte. Om du har ett passionerat intresse för fastighetsbranschen och vill arbeta med projektledning inom fastighetsförvaltning ser vi fram emot din ansökan!

Uppdraget startar omgående och pågår 3-4 månader. Placering i Norrköping eller Katrineholm. 

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi som bolag arbetar över hela landet med både rekrytering och uthyrning av personal i Sveriges ledande företag inom fastighet. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd hos oss kan vi erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom fastighet. Du omfattas av kollektivavtalets anställningsavtal gällande lön, semester, försäkring och pension. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. På Isaksson brinner vi även för våra medarbetares välmående och vi är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda. 

Ditt uppdrag som byggprojektledare
Som byggprojektledare ansvarar du för utföra och följa upp mindre byggprojekt i storleken 50 000 - 500 000 kr. Du säkerställer att färdiga projekt överlämnas till dina kollegor. Dessutom planerar och genomför du standardförbättringar, tar hand om skador och försäkringsärenden, samt koordinerar upphandlingar och förhandlingar med entreprenörer för investeringsprojekt.

Vem söker vi för tjänsten? 
Som person är du affärsmässig, professionell, prestigelös och jordnära. Du har ett högt inre driv, hög energinivå och är kvalitetsinriktad. Du trivs i en ansvarsfull roll i en växande organisation.

Kvalifikationer:

  • Vi söker dig med minst tre års erfarenhet i fastighetsbranschen, gärna i en liknande roll
  • Erfarenhet av kundkontakt och projektadministration och gärna även av projektledning
  • Eftergymnasial utbildning inom förvaltning eller bygg, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Van användare av Office-paketet och ekonomisystem, gärna Vitec eller liknande
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort. 
Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Svetlana Fedorova på 073-533 29 05 eller svetlana@isakssonrekrytering.seVälkommen med din ansökan via vår hemsida redan idag då vi intervjuar kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se 
Ansök här
Titel
Byggprojektledare
Stad
Norrköping
Sista ansökningsdatum
24
-
07
-
19
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Konsultuppdrag
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Svetlana Fedorova
Tipsa någon om jobbet