Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Castellum söker två Tekniska förvaltare till Västberga och Danderyd

Castellum söker två Tekniska förvaltare till affärsområdena Västberga och Danderyd
Är du en serviceinriktad person med stort affärssinne som är ute efter en ny tjänst där du får utveckla dina kunskaper inom energieffektivisering och fastighetsförvaltning? Castellum står inför en spännande utveckling och söker just nu två Tekniska förvaltare med placering i Västberga respektive Danderyd. Låter det intressant? Sök tjänsterna redan idag!

Om Castellum
Castellum är fastighetsbolaget som hjälper företag att utvecklas och människor att växa. Vi finns på 14 tillväxtorter i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors. Vi förvaltar och utvecklar kontor, lager, logistiklokaler och butiker. Vi har egen personal på alla lokala marknader där vi verkar, detta gör att vi kan agera med personligt ansvarstagande och snabba beslut. Det ger våra medarbetare möjlighet till delaktighet och personlig utveckling. Människor som arbetar hos oss har alla en vilja att vara med och påverka, växa och vara en del av en positiv företagskultur. Inom Castellum har vi olika kompetenser, dock arbetar vi alla mot samma vision: ”En värd bortom det förväntade” – med personligt ansvar och enkla vägar mellan kunden och oss.

Vi värdesätter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och perspektiv. För mer information besök https://www.castellum.se

Om tjänsten
Som Teknisk förvaltare hos Castellum arbetar du nära kollegorna inom affärsområdet och förvaltningen och håller i dialogen med hyresgäster, entreprenörer och samarbetspartners. Du utför arbeten kopplat till drift- och underhåll och hyresgästanpassningar samt ansvarar för effektiv och hållbar teknisk förvaltning som bidrar till lönsamhet och nöjda kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
 • Driftoptimering och underhållsplanering
 • Säkerställande av löpande kostnadsbesparande och hållbara investeringar samt att fastigheterna lever upp till hårt ställda energi- och miljökrav
 • Projektledning av tekniska projekt och anpassningar
 • Upphandling och kvalitetssäkring av leverantörer och entreprenörer
 • I samarbete med förvaltare ansvara för affärsplan, budgetering och prognoser drifts-och underhållskostnader
 • Arbetsledning av intern driftpersonal
Vem söker vi för tjänsten?
Som person är du positiv, energirik och ordningsam. Du motiveras av att utvecklas i din yrkesroll och strävar alltid efter att leverera högsta möjliga kvalitet till våra kunder. Du är har en förmåga att leda andra och är en god kommunikatör som har förmågan att anpassa din kommunikation till mottagaren. Du har ett stort intresse för hållbarhet och teknisk förvaltning och du gillar att arbeta både operativt och strategiskt. Då rollen innebär många kontaktytor är det viktigt att du har god förmåga att samarbeta och skapa goda relationer med kollegor, leverantörer och hyresgäster/kunder. Du vill vara med och bidra till att vi gör bra affärer varje dag.

Vi söker dig som har följande erfarenheter och kvalifikationer:
 • Högskoleutbildning eller motsvarande högskolepoäng inom fastighetsområdet alternativt annan relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet
 • Många års erfarenhet från fastighetsbranschen och minst tre års erfarenhet som teknisk förvaltare
 • Goda ledaregenskaper
 • Erfarenhet av kommersiella fastigheter
 • Goda kunskaper inom ventilation, styr & regler, fastighetsdrift
 • Erfarenhet från tekniska installationer, energispar, myndighetskrav och projektledning
 • Grundläggande kunskap inom hyreslagstiftning och entreprenad
 • God svenska i tal och skrift
 • B-körkort

Vi ser det som meriterande med erfarenhet från både fastighetsägarsidan och konsultsidan. Goda kunskaper inom hyresjuridik är ett stort plus.

Låter det här som någonting för dig? 
Tjänsterna är på heltid med placering i Västberga eller Danderyd. Urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefin Chapovalova tel:  070-000 11 97 e-post: josefin@isakssonrekrytering.se Observera att vi inte tar emot ansökningar per mail. 

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Teknisk förvaltare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
22
-
12
-
09
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet