Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Chef fastighetsdrift till Sodexo i Stockholm

Nu söker vi dig som har dokumenterad erfarenhet och kunskaper inom fastighetsskötsel och fastighetsdrift. Den här tjänsten är perfekt för dig som vill leda och motivera medarbetare och erbjuda våra kunder den bästa servicen. Låter det lockande? Ansök redan idag!

Om tjänsten som chef fastighetsdrift
Som chef fastighetsdrift har du det övergripande ansvaret för våra kunduppdrag inom Facility Management i området. Våra uppdrag omfattas av fastighetsskötsel och skötsel av utemiljöer i Stockholmsregionen. Vi har platskontor i både Märsta och Sköndal men våra avtal sträcker sig över hela Stockholmsregionen. Du är ansvarig för budget, resultat, personal, arbetsmiljö och kunder. Du arbetar aktivt tillsammans med dina medarbetare för att vidareutveckla befintliga kunder, utöka vår kundbas samt driva och utveckla området framåt. Du är ansvarig för att se till att ha en säker arbetsmiljö och att allt arbete genomförs utifrån från ett hållbarhetsperspektiv. Du rapporterar till Regionchef.

Är du den vi söker?
Vi söker en driven och entusiasmerande ledare med ett brinnande intresse för fastighetsdrift och ledarskap. Du har ett stort kontaktnät, är duktig på att arbeta med affärer och har alltid stort kundfokus. Att skapa relationer och utveckla både kunder och medarbetare är en självklarhet för dig. Det är viktigt för oss att du har ett positivt förhållningssätt och att du är en motiverande ledare. Som är person är du handlingskraftig och tar ägandeskap för dina ansvarsområden. Givetvis känner du igen dig i och delar våra värderingar. Sodexo är ett familjeföretag med en stark företagskultur. Mångfald, inkludering och respekt för varje medarbetares behov och åsikter är grundläggande.

Vi önskar även att du har följande erfarenheter:
 

  • Goda erfarenheter från tidigare roller inom fastighetsdrift samt fastighetsskötsel

  • Ledarskapserfarenhet och gärna tidigare personalansvar

  • Budget- och resultatansvar

  • Data- och systemvana

  • Goda kunskaper i svenska och engelska tal och skrift

  • B-körkort

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Sodexos räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Sodexo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Ira Isaksson på telefonnummer: 070-485 75 59 eller via e-post: ira@isakssonrekrytering.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här
Titel
Chef fastighetsdrift
Stad
Sköndal
Sista ansökningsdatum
23
-
01
-
20
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet