Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Driftchef till Handelsbanken Fastigheter i Stockholm

Är du en engagerad ledare som söker nya utmaningar där du får använda och utveckla dina kunskaper inom personalansvar och teknisk fastighetsdrift? Vill du arbeta hos en långsiktig arbetsgivare som är mån om sina anställdas personliga utveckling och stöttar sina anställda framåt i karriären? Då kan den här möjligheten hos Handelsbanken Fastigheter i Stockholm vara något för dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten som driftchef
Som driftchef kommer du att tillhöra Handelsbanken Fastigheter AB som är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken Liv Försäkrings AB. Du har det övergripande ansvaret att leda, driva och utveckla arbetet inom drift, förvaltning och ekonomi för totalt sju fastigheter i Stockholm. Du har ett brett förvaltningsansvar som innebär att skapa och säkerställa förvaltningsrutiner inom bland annat teknik, el-drift och energiuppföljningar. Du kommer att leda och vara ansvarig för ett team som idag består av åtta drifttekniker. Tillsammans med våra fastighetsförvaltare kommer du och ditt team ansvara för att ta fram och arbeta efter individuella driftstrategier och underhållsplaner för varje enskild fastighet – alltid med målsättningen att uppnå bästa möjliga resultat.

Avdelningen du kommer att tillhöra har ett mycket nära samarbete med ett flertal andra avdelningar och roller inom organisationen, både med fokus på teknik och kund. I rollen som driftchef ingår du i ledningsgruppen och rapporterar till vår fastighetschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
 • Personalansvar och ledning av ett team av drifttekniker
 • Övergripande ansvar för den fastighetstekniska driften i Stockholm med daglig inblick i överordnade system
 • Upprätta driftstrategier och underhållsplaner tillsammans med våra fastighetsförvaltare
 • Leda verksamhetsutvecklingsarbete för driftavdelningen
 • Administration, fakturering och rapportering, verksamhets- och budgetansvar
Vem söker vi?
Som person är du social, kommunikativ, en god lyssnare och har ett brett lösningsfokuserat perspektiv. Du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, vara strukturerad och kunna arbeta självständigt samt ha en stor social kompetens. Som ledare är du tydlig, stöttande och har en god förmåga att motivera din personal. Du trivs med att leda och arbeta i ett mindre team. Du är affärsmässig, är duktig på att se helheten och kan prioritera samt ta snabba beslut när så krävs.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer och kunskaper:
 • Utbildning inom tekniska system så som el, VVS och styr & regler
 • El-behörighet med installatörbehörighet för regelefterlevnad och eldriftansvar där du är registrerad hos elsäkerhetsverket
 • Flerårig erfarenhet inom teknisk förvaltning och eldrift inom fastighetsbranschen
 • God förståelse för fastighetsteknik, dess ekonomi och lönsamhet
 • God kännedom om olika VVS-tekniska system och styr- & reglerteknik
 • Erfarenhet av arbetsledande roll
 • Erfarenhet av att leda både större och mindre projekt inom ombyggnationer och installationer
 • Erfarenhet av upphandlingar av entreprenörer och konsulter, läsa entreprenadhandlingar, ritningar och AF-delar samt upprätta förfrågningsunderlag
 • God vana och erfarenhet av att leda och utveckla andra och att ha nära samarbeten i ett team som strävar mot gemensamt uppsatta mål
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
 • B-körkort
Vi ser det som meriterande om du har akademisk utbildning inom fastighetsdrift och/eller har tidigare erfarenhet av ledningsgruppsarbete.

Detta är Handelsbanken
Handelsbanken är en långsiktig och engagerad arbetsgivare. Vår starka värdegrund bygger på tilltro och respekt för individen och genomsyrar hela vår företagskultur. Hos oss får du ett stort eget ansvar och stora befogenheter att fatta egna beslut, samtidigt som vår verksamhet bygger på samarbete och att vi stöttar varandra. Våra skilda kompetenser och erfarenheter gör att vi alla kan bidra till vår verksamhet med olika perspektiv. Vi har en stark tro på våra medarbetare och uppmuntrar egna initiativ, förmågan att tänka tvärt om och att söka innovativa lösningar. När våra medarbetare utvecklas, utvecklas banken.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning. För att söka tjänsten skickar du in CV via annonsen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ira Isaksson via e-post: ira@isakssonrekrytering.se eller telefonnummer: 070-485 75 59. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg och teknik. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information  https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Driftchef
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
06
-
15
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet