Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Driftchef till Humlegården i Stockholm

Är du en engagerad ledare som söker nya utmaningar där du får använda och utveckla dina kunskaper inom teknisk fastighetsdrift och personalansvar? Vill du arbeta på ett kundorienterat bolag som stöttar sina anställda framåt i karriären genom att erbjuda mycket goda möjligheter att utvecklas långsiktigt på din arbetsplats? Då kan Humlegården i Stockholm vara något för dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om Humlegården
Humlegården Fastigheter AB (publ) är ett väletablerat fastighetsbolag med långsiktiga ägare och en väl positionerad fastighets- och projektportfölj. Vi ingår i länsförsäkringsgruppen, Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp. Humlegården äger, förvaltar och utvecklar främst kontorsfastigheter i Stockholmsregionen. Vi har 82 anställda och äger 59 fastigheter till ett värde om 40,6 miljarder kronor (30 juni 2022). På Humlegården strävar vi efter att utveckla hållbara och attraktiva arbets- och stadsmiljöer. Det skapar vi genom en aktiv fastighetsförvaltning och utvecklingsprojekt bestående av nyproduktion samt utveckling av befintliga fastigheter.

Mer om tjänsten
Som driftchef har du det övergripande ansvaret för att leda, driva och utveckla arbetet inom teknisk fastighetsdrift och service med kund och medarbetare i fokus. Du har ett brett förvaltningsansvar som innebär skapa och säkerställa förvaltningsrutiner för bland annat fastighetsrondering och energiuppföljningar. Det är du som leder, engagerar och följer upp ditt team mot uppsatta mål. Tillsammans tar ni fram och arbetar efter planer för varje enskild fastighet för att uppnå bästa möjliga resultat för affären och kunden.

Du och din avdelning har ett mycket nära samarbete med ett flertal avdelningar och roller inom bolaget både med fokus på teknik och kund. I rollen som Driftchef rapporterar du till vår Teknikchef och ingår i Ledarforum.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
 • Övergripande ansvar för att leda fastighetsdriften med daglig inblick i överordnande system
 • Utforma och vara delaktig i utformning driftstrategier och planer
 • Leda verksamhetsutvecklingsarbete som rör driftavdelningen och driftorganisationen
 • Arbeta mot uppsatta drift- och energimål
 • Administration, fakturering och rapportering verksamhets- och budgetansvar
 • Personalansvar och personalledning av fastighets- och servicetekniker
 • Leda, coacha, utveckla och inspirera din personal
 • Omvärldsbevakning och kompetensutveckling internt
Vem söker vi?
Du är en erfaren och lyhörd ledare med ett naturligt intresse för människor och relationer. Du har stor social kompetens, mycket god samarbetsförmåga och är en bra lyssnare. Du har en naturlig förmåga att leda och motivera dina medarbetare mot uppsatta mål. För dig är problem till för att lösas och du är snabb på att fatta beslut efter situation. Du har struktur i ditt dagliga arbete och är duktig på att prioritera bland arbetsuppgifter. Energi hämtar du från lyckade affärer, hög kundnöjdhet och god arbetsmiljö.

Vi önskar att du har följande kvalifikationer:
 • Eftergymnasial utbildning inom teknik eller annat relevant område, meriterande med en akademisk utbildning inom fastighetsdrift
 • Flerårig erfarenhet inom teknisk förvaltning och drift inom fastighetsbranschen
 • God förståelse för fastighetsteknik, dess ekonomi och lönsamhet
 • God kännedom om olika VVS-tekniska system
 • God kännedom om styr- & reglerteknik och gärna tidigare arbetat med fastighetssystem så som Schneider, Siemens och Larmia
 • God vana och erfarenhet av att leda och utveckla andra och att ha nära samarbeten i ett team som strävat mot gemensamt uppsatta mål
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
 • God servicekänsla gentemot kund
 • Vi ser det som meriterande ifall du har arbetat med miljöcertifieringar, exempelvis Breeam-in Use.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning. För att söka tjänsten skickar du in CV via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ira Isaksson via e-post: ira@isakssonrekrytering.se eller telefonnummer: 070-485 75 59. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg och teknik. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information  https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Driftchef
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
02
-
28
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet