Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Driftingenjör till bostadsbolag i Stockholm

Vi söker nu dig som har ett öga och hjärta för teknik och vill jobba med en spännande kund i fastighetsbranschen. Du behöver vara en självgående person som är van att arbeta strategiskt, strukturerat och i samarbete med andra. Uppdraget startar omgående och sträcker sig slutet av September  med goda chanser till förlängning till årsskiftet. Uppdraget är främst kopplat till en pågående rekryteringsprocess en driftingenjör, som inom kort blir vakant.

Vad kan vi erbjuda dig?
Isaksson erbjuder tjänster över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av personal av Sveriges ledande företag inom fastighet. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd hos oss kan vi erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom fastighet, bygg och teknik. Du omfattas av kollektivavtalets anställningsavtal gällande lön, semester, försäkring och pension. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. På Isaksson brinner vi för våra medarbetares välmående och är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda. 

Ditt uppdrag
Som Driftingenjör kommer du att vara placerad hos vår kund i Farsta. I din roll har du ett tekniskt ansvar för fastigheter i Farsta och innerstaden. Uppdraget innefattar övergripande planering och utveckling av teknisk drift, förbyggande service, myndighetskrav och underhåll. Uppdraget ingår i Driftcentralen som stödjer personalen i det dagliga arbetet och består i dagsläget av 4 driftingenjörer och ca 15 specialister vilka samtliga rapporterar till Gruppchef Driftcentral. 

Huvudsakliga ansvarsområden: 
 • Övervaka och säkerställa att fastigheters tekniska installationer möter alla myndighetskrav 
 • Ansvara för driftplanering och utföra förebyggande underhåll för att garantera tekniska systemens prestanda och funktion 
 • Fungera som expert inom fastighetsteknik och tillhandahålla nödvändig utbildning samt leda driftmöten.
 • Koordinera underhållsbehov för tekniska installationer och rapportera status samt framtida behov 
 • Leda projekt och utredningar 
Vem söker vi?
För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Du är strukturerad och affärsmässig och ser helheten i verksamheten och varje enskilt projekt.  Du är van att jobba med eget ansvar och ser vad som behöver göras. Du bygger struktur och organisation för att förenkla och förbättra på lång sikt. Du har en god samarbetsförmåga. 
 • Utbildning och erfarenhet som driftingenjör, teknisk förvaltare eller motsvarande 
 • Minimum tre års dokumenterad erfarenhet av liknande roll 
 • Goda kunskaper och erfarenheter av myndighetskrav, fastighetstekniska system tex El, VVS, ventilation, styr- och regler etc.
 • Kännedom om entreprenadjuridik AMA, AB04, ABT06, ABK09, ABFF15 
 • God kännedom om lagar, bestämmelser och standarder inom VVS, energi, hiss, brand och el
 • God IT- och administrationsvana och erfarenhet av digitalt arbetssätt
 • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska
 • Körkort B 

Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Svetlana Fedorova 073- 533 29 05 eller svetlana@isakssonrekrytering.se. Välkommen med din ansökan på vår hemsida redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Ansök här
Titel
Driftingenjör
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
24
-
04
-
24
Sektor
Offentlig
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Konsultuppdrag
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Svetlana Fedorova
Tipsa någon om jobbet